Klitorisvibratorer

PowerBullet

Palm Power Recharge

Palm Power Recharge
Visa bäst pris

Otroligt kraftfull och skön Wand från PalmPower. Tillverkad i silikon som ger en mjuk och härlig känsla mot kroppen.

Superpopulär wand för både punkt- och klitorisstimulans. Vi gillar hur smidig den är och bara älskar att den är uppladdningsbar via båda vägguttaget och USB.

Helt enkelt en kraftfull massageapparat som funkar lika bra till punktmassage på kroppen som att stimulera klitoris med. Med ett rundat huvud och en silkeslen yta stimulerar den på ett oerhört skönt sätt. Den ger riktigt kraftfulla vibrationer, som kan ta dig till helt nya höjder.

Motörhead

Born to Lose 10 Function Pleasure Bullet

Motörhead: Born to Lose Ace of Spades 10 Function Pleasure Bullet
Visa bäst pris

Liten vibrator som får hela din kropp att rocka.

NMC

Dolfinger

Dolfinger lila
Visa bäst pris

En mångfasetterad vibrator med massor av olika användningsområden. Kan träs på finger, penisen eller på en annan massagestav. Öppnar alltså upp för en helt ny värld av möjligheter.

Tillverkad i ett mycket mjukt och flexibelt jelly-material som är kroppsvänligt och fritt från ftalater. Använd ett vattenbaserat glidmedel för bäst upplevelse.

Rocks-Off

Ammo L’Amour RO

Rocks-Off: Ammo L'Amour RO-120mm 10 Speed Bullet svart
Visa bäst pris

Liten och kraftfull vibrator som ger dig sköna klitorisorgasmer.

bSwish

bswish bcute Classic Curve

bSwish bcute classic curve rose
Visa bäst pris

Lätt böjd klitorisvibrator i silikon för g-punkten!

Pipedream

Pipedream Mega Wanachi

Pipedream: Wanachi Megamassager lila
Visa bäst pris

Större och kraftfullare massagestav än denna hittar du inte. En riktig megastav för de stunderna när du bara inte kan få nog.

Shots Toys

Vive: Enoki

Vive: Enoki rosa
Visa bäst pris

Annorlunda Magic Wand med en innovativ och elegant design. Den har samma användningsområden som en Magic Wand – använd den för intim massage av hela kroppen, inklusive dina erogena zoner.

Enoki stimulerar dig med sköna vibrationer och det stora wand huvudet känns otroligt lyxigt och skönt mot huden. Välj mellan tre hastigheter och sju vibrationsmönster. Den har ett speciellt klimaxläge för att garantera en så stark orgasm som bara möjligt.

Den har en mjuk och härligt ojämn yta som är tillverkad i ett dammavstötande silikon av högsta kvalitet. Mot mitten smalnar den av och skapar ett perfekt, skinande handtag. Dess mitt är flexibel vilket gör att du enkelt kan hitta den perfekta vinkeln.

Fun Factory

Layaspot

Fun Factory LAYAspot magenta
Visa bäst pris

Nyskapande klitoris- och vulvavibrator med ergonomisk design. Den stimulerar både klitoris och andra erogena zoner. Du kan även använda den till helt vanlig massage.

Den är även skön att föra in och låta massera inuti. Den är täckt av silkeslent silikon vilket känns otroligt skönt mot huden.

Kraftfull och tystgående motor som erbjuder åtta vibrationshastigheter och tre program. Vibrationerna styrs enkelt med två knappar på ovansidan.

Detta är ett vackert konstverk från Fun Factory som vi verkligen rekommenderar. Förtjänar 5 av 5 i betyg!

Nanma

Dolfinger

Dolfinger lila
Visa bäst pris

Mångsidigt söt och liten klitorisvibrator som hjälper dig att nå orgasm på nolltid. Den har många användningsområden: du kan använda den som fingervibrator, penisring eller omvandla din dildo till en rabbit.

Vibratorn har vunnit massor av priser i oberoende tester, bland annat Aftonbladet och Expressen.

Dolfinger är tillverkad i ett otroligt skönt och flexibelt jelly som är kroppsvänligt och naturligt fritt från ftalater.

Dolfinger använder en vibrerande kula med sex olika vibrationsmönster som styrs via en fjärrkontroll. Kulan kan tas ut och användas till separat stimulans om så önskas. Upplev allt från lugna till intensivt starka vibrationer.

Använd ett vattenbaserat glidmedel för en skönare upplevelse och rengör noggrant med en desinficerande gel.

Tenga

Iroha Yuki

TENGA Iroha Yuki Klitorisvibrator -PRISVINNARE
Visa bäst pris

Yuki är en unikt designad vibrator och klitorisvibrator. Den ser ut lite som en svensk snögubbe, men kommer från Japan och är tillverkad av Tenga.

Yukis motor masserar med tre olika intensiteter: lugn, intensiv och puls. Vibrationerna är kraftfulla men samtidigt mycket tystgående och styrs smidigt med två knappar. Välj de läge som passar dig bäst för stunden.

Yuki har en helt otroligt skön silkeslen yta i silikon likt TENGA äggen för män och en mjuk kropp. Den är alltså något helt otroligt skön mot huden och kroppen. Det är huvudet som stimulerar dina mest intima delar så skönt. Toppen har en lite öppning som du kan klämma runt din klitoris. Yuki kan även föras in för försiktig penetrering precis innanför öppningen.

Doc Johnson

Pocket Rocket

Doc Johnson: The Original Pocket Rocket
Visa bäst pris

Superliten och kraftfull minivibrator som vunnit flera tester, bland annat från aftonbladet. Liten och praktisk klitorisvibrator med otroligt kraftfulla vibrationer. Har 3 magiskt härliga kulor som masserar din klitoris och bara måste upplevas.

Det vi gillar mest med Pocket Rocket är att den är så liten och diskret att man enkelt kan ha med den i handväskan eller ut på resan.

Pocket Rocket är en av de mest kraftfulla minivibratorerna på marknaden. Den har tre metallkulor på toppen är den designad för att direktstimulera klitoris. Prova även att sätta på locket som är knottrigt och köra för en annorlunda känsla.

210th

Rocks Off 90mm Klitoris Vibrator Guld

Rocks Off90MM KLITORIS VIBRATOR-Guld
Visa bäst pris

Lille og diskret klitoris vibratorPerfekt størrelse til at have med i håndtaskenSpids ende for målrettet stimulation af alle erogene zonerHar 10 forskellige vibrationsindstillinger 3 konstante hastigheder og 7 vibrationsmønstreKan tages med i badet, da den er er 100% vandtætBatteri medfølger

Nomi Tang

Better Than Chocolate 2

Nomi Tang Better Than Chocolate 2 rosa
Visa bäst pris

Prisbelönad vibrator som stimulera dina känsligaste områden med sköna vibrationer. Denna vibrator är gjord av ren silikon och har en unik form. Formen gör att den lämpar sig till att stimulera inte bara de mest känsliga områdena utan även brösten, och hela kroppen.

Better Than Chocolate 2 har en ergonomisk form som passar kroppens alla former, men också vilar bekvämt i handen. Använd den under förspel, under härligt ensamma kvällar, eller tillsammans med din partner.

Relativt tystgående och uppladdningar via USB

Fun Factory

Volta

Fun Factory Volta Uppladdningsbar Klitorisvibrator
Visa bäst pris

Volta ger med sina läppar en snärtande stimulation, alltså den klappar dina känsligaste delar. När vibrationerna sätts på börjar de två läpparna flexa fram och tillbaka. Detta gör att du kan lägga en av läpparna mot ett känsligt område på din kropp och bli stimulerad av små mjuka men bestämda snärtar från det lena materialet.

Volta är tillverkad i ABS-plast och medicinskt silikon med en vattentät konstruktion. Medicinskt silikon gör att ytan blir så himmelskt len och inbjudande, men samtidigt en aning hud-lik.

Volta stimulerar klitoris på ett helt nytt sätt då det är en vibrator som har en helt unik form. Volta har en form som en korsning mellan en tulpan och en hummer-klo. Den viktigaste delen är den två delade toppen av vibratorn som ger en helt unik känsla.

Genom att stimulera ett område med snärtningar istället för vibrationer ökar blodtillförseln till det specifika området och gör det ännu känsligare. Med andra ord, låter du Volta tappa på din klitoris blir den mycket mer känslig än vad den hade blivit av vibrationer, vilket i sin tur leder till enormt kraftiga orgasmer som kan få hela din kropp att skälva.

Rocks-Off

Shoot to Thrill 10 speed

Rocks-Off: Shoot to Thrill RO-90mm 10 speed roséguld
Visa bäst pris

Detta är en minivibrator som har otroligt mycket kraft. Tack vare att den är så liten så kommer den åt överallt. Den avsmalnande toppen ger dig skön stimulering med precision.

Med 3 kraftiga hastigheter och 7 unika vibrationsmönster är denna vibrator något utöver det vanliga.

Motorn är väl skyddad och vibratorn är därför helt vattentät och lämpar sig alltså även för våtare lekar.

Bijoux Indiscrets

Twenty One Vibrating Diamond

Bijoux Indiscrets: Twenty One Vibrating Diamond
Visa bäst pris

Diamantformad lyxkänsla med en exklusivt lyxig klitorisvibrator. Extremt diskret då den inte ser ut som en vibrato över huvud taget. Sjukt snygg och dessutom gör den verkligen sitt jobb när det kommer till att stimulera klitoris.

Sju vibrationsprogram och tre hastigheter och dessutom uppladdningsbar via USB kabel. Toppen av diamanten riktas in med precision mot klitoris eller närliggande områden för att du ska kunna träffa precis rätt punkt.

Twenty One Diamond är klitorisvibratorn för dig som vill ha lyx både i vardagen och sovrummet. Att bli stimulerad till klimax med hjälp av en lyxig diamant är nu en dröm som blivit verklighet. Känns lite extra lyxigt med diamantformen och den guldiga finishen.

Kommer i en vacker och lyxig smyckesbox, vilket gör den till en perfekt lyxig och sexig present till flickvännen, sambon eller frun.

Crave

Vespter Vibrator Necklace

Crave: Vespter Vibrator Necklace roséguld
Visa bäst pris

Elegant & unik klitorisvibrator som du kan bära med dig i form av ett halssmycke. Inte bara ett elegant smycke, den har även starka vibrationer för sin storlek.

Crave har verkligen lyckats. Detta är ett exklusivt och stilrent halssmycke som du kan använda när och vart som helst. Det är också en kraftfull mini-klitorisvibrator som med dess rundade topp är specifikt designat för att stimulera din klitoris.

Välja mellan fyra vibrationshastigheter och två pulserande lägen, båda är ganska tystgående för diskret njutning. Vi gillar att den går att ladda via USB. 90 minuters användning när den är fulladdad.

Det är tillverkat i rostfritt och nickelfritt stål med en polerad yta. Den 66 cm långa halskedjan är stilrent rosefärgad och vibratorn silverfärgad. Perfekt för att gravera in önskad text för den ultimata sexiga presenten!

We-Vibe

Gala

We-Vibe Gala Clitoral Vibrator
Visa bäst pris

Klitorisvibrator styrd av en smartapp i din telefon. Sensationellt skön massagevibrator och stimulator för klitoris. Gala är nästa generationens stimulator för kvinnor. Dess form masserar dig med sköna vibrationer i alla möjliga mönster. Du har flera färdiga mönster men du kan också göra dina egna.

Genom att koppla samman din stimulator med We-Vibes app kan du kontrollera vibratorn in i minsta detalj. Vi upplever att appen är lyhörd och vibratorn lyssnar snabbt.

Gala är 100% vattentät och kan användas i både badkar och dusch. Den kommer med en snygg förvaringsväska och ett smakprov av passande glidmedel från Pjur. Den är dock något dyr och du ska vara glad om du hittar den under tusenlappen.

Satisfyer

Satisfyer Pro Deluxe

Satisfyer Pro Deluxe klitorisstimulator
Visa bäst pris

En modern och sensuell stimulator med en unik teknologi. Kittlar och tillfredsställer klitoris intensivt. Använde avancerade svängningar och pulserande tryckvågor. Hela 11 olika vibrationsmönster att upptäcka.

Ergonomisk design som är enkel och smidig att hantera. Den är liten och diskret och dessutom helt vattentät.

Vår favoritleksak att ha med oss i badet en lugn kväll hemma.

SevenCreations

Ultra Seven Bullet

SevenCreations: Ultra Seven Bullet
Visa bäst pris

Silkeslent vibrerande ägg med många spännande vibrationer. Du kommer nog förvånas just hur skönt och lent materialet på detta vibrerande ägg är. Vi vill inte sluta smeka ägget när vi testar och det känns ju helt fantastiskt mot huden.

De mycket variationsrika vibrationsprogrammen har nog något för alla. Vi hittar snabbt vår favorit efter att ha växlat igenom dem. Det finns 3 pulserande, 3 vibrerande och 1 eskalerande läge (vi fastnade för det eskalerande).

Ägget är helt vattentätt så det passar bra i duschen men kanske bäst i badet. Det styrs med hjälp av en enkel fjärrkontroll. Det finns även LED-lampor på fjärren som lyser rött, orange eller grönt och indikerar vilken intensitet du valt.

We-Vibe

We-Vibe Sync

Visa bäst pris

We-Vibe Sync är en lyxleksak full av njutning. Förpackningen är smakfullt utformad som en kub. Man blir verkligen sugen på att öppna upp förpackningen och se vad som döljer sig däri! We-Vibe Sync levereras med ett stilrent etui i vitt högblankt hårdplast. Etuit är inte bare en vacker och diskret förvaringsask, men agerar också laddningsstation.

We-Vibe Sync är uppföljaren till den omtyckta We-Vibe 4 Plus. Sync är mer flexibel och anpassningsbar utefter din kropp för att på bästa bekvämliga sätt stimulera din klitoris och G-punkt. Under sexet kommer ni båda känna de sköna och kraftfulla vibrationerna precis där ni önskar.

We-Vibe Sync andas verkligen lyx och kvalitét. We-Vibe Sync har en viss tyngd i sin lilla böjda kropp som vitnar om att den här leksaken sannerligen är utstuderat designad för att ge så mycket njutning som möjligt på ett så smidigt sätt som möjligt. We-Vibe Sync är gjord i BPA och kroppssäkert silikon som självklart är helt fritt från ftalater. Den är helt fri från doft. Själva ytan är len som en barnrumpa. We-Vibe Sync kommer i två färger – turkos och mörklila.

Sync har 10 olika förinstallerade vibrationsmönster som lätt kan växlas mellan klitoris- och g-punktsstimulering med den trådlösa fjärrkontrollen eller mobilen (iOS eller Android). Genom appen We-Connect kan er We-Vibe styras varifrån som helst, oavsett om ni är i samma rum eller befinner er på olika sidor av jordklotet. Via appen kan du dessutom chatta och föra video- och röstsamtal med din partner för spännande lekar tillsammans oavsett avstånd.

We-Vibe Sync kan ge orgasmer och mer därtill. Vibratorn som ligger mot klitoris är inte likadan som den som ligger mot G-punkten. Den mot klitoris är mullrande kraftfull, samtidigt som den mot G-punkten är surrande ytlig. Om man gillar detta beror såklart på. Med appen kan ni skapa egna unika vibrationsmönster i realtid, perfekt skräddarsydda för er maximala njutning! Med Sync kan du dessutom uppleva vibrationer till rytmen av din favoritmusik. Materialet är medicinskt silikon som känns riktigt bra mot din kropp. Den är vattentät och kan därför användas i duschen och rengörs lätt med tvål och vatten.

Feelztoys

Mycero Fingervibratorer

Feelztoys: Mycero Fingervibratorer
Visa bäst pris

Vibrerande fingerringar med ett härligt silkeslent silikon. Ger kraftfulla vibrationer trots sin lilla storlek En riktig publikfavorit och en storsäljare under 2017.

Mycero från Feelz Toys är en välkänd och uppskattad liten fingervibrator, som bland annat fått högst betyg i Aftonbladets test av olika fingervibratorer. De kommer garanterat att skapa ännu mera njutning under de hetaste stunderna.

I paketet får du två stycken smidiga, unika och högkvalitativa fingervibratorer. Dess vibrationer är mycket kraftfulla och dess användningsområden många. Använd dem över hela din och din partners kropp, inklusive mer erogena zoner.

Rocks-Off

Soft Tip Klitorisvibrator 100mm

ROCKS OFF SOFT TIP 100 MMKLITORIS-VIBRATOR-Sort
Visa bäst pris

Feminin, lille vibrator med stor effekt på alle de eksterne, erogene zonerHar en ekstremt blød spidsVibrerer i to forskellige hastigheder eller giver pulserende vibrationerBetjenes med skrueknappen i bundenKan nemt være i tasken eller toilettasken, når du er på fartenStimulerer også mandens erogene zoner, når du bruger vibratoren sammen med din partnerEr vandtæt, så du kan have den med i badet, og så den er nemt at rengøre efter brugLarmer ikke meget, hvorfor du kan bruge den stort set over alt selv med nysgerrige naboer eller tynde væggeDer medfølger batteri

Je Joue

Classic Bullet

Je Joue Uppladdningsbar Classic Bullet Vibrator
Visa bäst pris

Detta är en extremt lyxig bulletvibrator. När du lyfter av askens lock kommer du se Je Joue Classic Bullet i asken. Vibratorn ser mycket inbjudande ut. Till vibratorn medföljer en USB-kabel för att ladda den, en manual och en lustig liten gummiögla som vi återkommer till senare. Förpackningen är verkligen utsökt på alla sätt. Hela upplevelsen att packa upp den här underbara lilla vibratorn är full med förväntan och en stark känsla av lyx. Smakfullt och stilrent.

En bulletvibrator är definitivt något som varje kvinna bör äga. De är diskreta i sitt utförande och enkla att använda. De har samtidigt många användningsområden och är mycket sköna. Dessutom är de ofta inte speciellt dyra, så du får garanterat mycket njutning för pengarna.

Intensiva orgasmer och kompakt njutning med denna läckra bulletvibratorn Classic från Je Joue. Om du är på jakt efter en liten men kraftig klitorisvibrator så är denna helt rätt för dig! Den har silkeslent silikon och döljer en effektiv bulletvibrator.

Som en bonus får du en silikonhållare till 2 fingrar så att vibratorn enkelt kan monteras i handen. Fäst den runt två fingrar och starta dess sköna vibrationer för att stimulera klitoris och andra erogena zoner. För dig som älskar att stimuleras med ett finger kommer den garanterat göra underverk. Ta din njutning till nästa nivå med riktigt sköna vibrationer.

Denna stilrena minivibrator har en silkeslen yta av silikon och erbjuder kraftfulla vibrationer som levereras med precision. Vibratorn är uppladdningsbar och vattentät och har en full längd på 9,5 cm. USB-laddare ingår. Classic Bullet har hela 7 olika vibrationsmönster och 5 hastigheter med över 30 stimuleringskombinationer som garanterat kommer ge dig optimal njutning varje gång. , Upplev allt från försiktiga pirr till djupa vibrationer. 100% vattentät så upplev gärna dess vibrationer även under vattenytan. Den diskreta storleken gör den lätt att ha med sig i väskan så att du alltid har njutningen nära till hands.

Womanizer

Pro W500 Klitoris-Vibrator

WOMANIZER PRO W500KLITORIS-VIBRATOR Svart
Visa bäst pris

Feminin klitoris-vibrator i stilfuldt design vil give dig orgasme igen og igen og tage din ekstase til nye højderKan bruges til onani eller sammen med din partner til et hedt og ophidsende forspilSuger din klitoris ind i sig og giver den pulserende trykbølger otte forskellige niveauer at vælge imellem fra blid til kraftigDer medfølger to sugeenheder af forskellig størrelseEr genopladelig, så du ikke behøver tænke på indkøb, udskiftning og bortskaffelse af batterier oplader medfølgerEr nem at betjene med kun to knapper og nem at rengøre med vand og sæbe og evt. Toy Cleaner

bSwish

bNaughty Deluxe Vibratorägg

BSWISH BNAUGHTY DELUXE VIBRATORÄGG
Visa bäst pris

Material: (vibratorägg) silikon, (fjärrkontroll) ABS-plastVibratorägg: 5 cm på längden och 2,2 cm i diameterFjärrkontroll: 10 cm på längden, 4,5 cm på bredden och 3,5 cm på höjdenVattentät (vibratorägget) Använder 2 x AAA-batterier medföljer inteHär är ett kraftfullt men ändå tyst vibratorägg med 6 unika funktioner som du styr med fjärrkontrollen. Idealisk för stimulering av klitoris och bröstvårtor, eller penisskaftet, ollonet och testiklarna.

OhMiBod

Blue Motion Trådlös Klitoris Vibrator

OHMIBOD BLUE MOTION TRÅDLÖS KLITORIS VIBRATOR
Visa bäst pris

Material: Ftalatfri ABS-plastStorlek: 9,5 cm x 4,4 cm x 1,3 cmOhMiBod BlueMotion är en trådlös vibrator som styrs via en app på din smartphone (iPhone eller Android) Din smartphone kopplas till vibratorn med Bluetooth, vilket gör det möjligt för dig att egga upp din partner på ett avstånd av 8 meterDet är därmed upplagt att ta med denna vibrator vart som helst – på konserten, på bion, på caféet. . .

Tickler

Snazzy Clitoral Vibrator

Tickler: Snazzy Clitoral Vibrator
Visa bäst pris

Snazzy har speciellt utformade läppar som omfamnar din klitoris på ett härligt sätt. Du kan knipa till med läpparna precis så mjukt eller hårt som du själv vill.

Perfekt för dig som vill massera din klitoris med precision och låta dina fingrar styra. De två mjuka silikonläpparna på Snazzy omfamnar din klitoris och stimulerar dig maximalt.

Med enkla knapptryck kan du välja mellan fyra pulserande mönster och flera hastigheter. Snazzy har en silkeslena yta som känns otroligt bra mot huden och dess kraftfulla motor är fortfarande rätt tystgående.

Womanizer

W500/Pro

Womanizer: W500/Pro svart/chrome
Visa bäst pris

Snygg, elegant och otroligt tystlåten. En exklusivt designad (och dyr) klitorisstimulator med det lilla extra. Det medföljer munstycken i två olika storlekar, en lite större och en medelstor.

Snygg kromad färg som ger en härlig känsla av lyx och exklusivitet. Precis som Womanizer W100 så erbjuder denna 500-uppgradering en helt ny känsla av stimulering för din klitoris.

Womanizer använder pulserande tryckvågor (lufttryck) som utan beröring stimulerar din klitoris och levererar oanade sensationer.

Priset är högt men det kan vara värt det då W500 är oerhört tystlåten i alla lägen. Så letar du efter en diskret stimulator så är denna helt rätt och i våra ögon värd varenda krona.

210th

Fifty Shades Darker Delicous Tingles ? klitorisvibrator

Fifty Shades Darker Delicous Tinglesklitorisvibrator
Visa bäst pris

Klitorisvibrator med en ergonomisk design Har 8 vibrationsmönstret och 12 hastigheter Kan användas i badet eller duschen – 100% vattentät Uppladdningsbar – du slipper allt krångel med batterier Rengör före och efter varje användning

210th

Rocks Off 150mm klitorisvibrator

Rocks Off 150mm klitorisvibrator
Visa bäst pris

Tillverkad i medicinsk plast, 100% vattentät. Storlek: 15 cm x 1,5 cm. Mycket tyst klitorisvibrator som du inte kommer att ångra att du har köpt. Den här klitorisvibratorn har flera olika vibrationsmönster. Byt vibrationsmönster med ett enkelt knapptryck.

210th

Svakom Keri ? Klitorisvibrator lilla

Svakom KeriKlitorisvibrator lilla
Visa bäst pris

Vibrator der giver fra helt blide masserende vibrationer til ophidsende intense vibrationerHar 5 forskellige vibrationsmønstre og 5 hastighederErgonomisk form der gør, at den kan bruges overalt på kroppen og på både mænd og kvinderKan bruges til både onani og forspilEr vandtæt og opladelig oplader medfølgerFremstillet af lækker blød silikone, der føles behagelig mod hudenNem at rengøre med vand og sæbe og evt. antibakteriel rengøringsspray

210th

Love to Love Sexy Vibe klitorisvibrator

Love to Love Sexy Vibe klitorisvibrator
Visa bäst pris

Sexy Vibe har en enkel och elegant design och är tillverkad i silverfärgad ABS-plast Utrustad med en steglös vibration Vibratorn kan användas för ett sexigt förspel eller för en skön stund på egen hand Mäter 14 centimeter i längd och 2,5 centimeter i diameter Drivs av 1 x AA-batteri

210th

Rocks off 80 mm Chrome Klitoris Vibrator

Rocks off 80 mm Chrome Klitoris Vibrator
Visa bäst pris

Vibratorn är formad som en patron Kan bäras i handväskan – diskret och tyst Tillverkad av 100% allergivänligt material och innehåller inga ftalater Drivs av 1 x 1,5 V LR1 / N batteri som ingår Använd tillsammans med ett glidmedel för att nå maximal njutning

210th

Rocks off Ro 120 mm klitorisvibrator

Rocks off Ro 120 mm klitorisvibrator
Visa bäst pris

Bekväm längd, endast 12 cm Den har 10 olika vibrationer. Denna testvinnande vibrator är ett måste om du älskar att stimulera klitoris. Den är lätt att använda. Mycket elegant och användarvänlig design

Womanizer

Womanizer Pro40 (vit)

Womanizer: PRO40 vit
Visa bäst pris

Exklusiv stimulator som med ett unikt munstycke stimulerar din klitoris.

Rocks-Off

Rocks-Off Bamboo (gold)

Rocks-Off: Bamboo Gold 10 Speed
Visa bäst pris

Lyxig liten klitoris vibrator som ger härlig stimulering.

LELO

LELO Alia (lila)

LELO Alia (lila)
Visa bäst pris

Alia är en elegant lekfull vibrator för intima stunder.

LELO

LELO Lily (lila)

NSNovelties: Inya Ripple Vibe lila
Visa bäst pris

LELO Lily är en liten och sammetslen klitorisstimulator.

Womanizer

Womanizer Classic (lila)

Womanizer Classic (lila)
Visa bäst pris

Ergonomisk Womanizer som stimulerar klitoris med sköna tryckvågor.

Satisfyer

Satisfyer Satisfyer Pro Traveler

Satisfyer: Satisfyer Pro Traveler
Visa bäst pris

Liten och diskret stimulator som stimulerar klitoris med unika tryckvågor.

Pipedream

Pipedream Wanachi Body Recharger (lila)

Pipedream: Wanachi Body Recharger lila
Visa bäst pris

Vibrerande massagestav som masserar hela kroppen, inklusive erogena zoner.

PowerBullet

Palm Power Massager

Palm Power Massager
Visa bäst pris

En riktigt bra Magic Wand för massage över hela kroppen.

Tenga

Tenga Hand Orb

Tenga: Vi-Bo Hand Orb
Visa bäst pris

Handvibratorn där du har fingrarna fria att utforska din partner.

Womanizer

Womanizer Premium (svart)

Womanizer Premium (svart)
Visa bäst pris

Exklusiv Womanizer med ergonomisk design och sköna funktioner.

Shibari

Deluxe Mega Wand Wireless 28x

Shibari: Deluxe Mega Wand Wireless 28X svart
Visa bäst pris

Uppladdningsbar massagestav med hela 28 kraftfulla vibrationslägen.

MyLovey

Mylovey Silver Bullet 7 Speed

Mylovey: Silver Bullet 7 Speed
Visa bäst pris

Tyst liten vibrator som gärna stimulerar dig fram till en skön orgasm.

Womanizer

Womanizer 2GO (vit)

Womanizer: 2GO vit
Visa bäst pris

Sensationen från Womanizer – snygg läppstiftsdesign och alla kvinnors dröm.

Rocks-Off

Rocks-Off Color Me Orgasmic- RO-80mm

Rocks-Off: Color Me Orgasmic RO-80mm 7 Speed Bullet
Visa bäst pris

Läcker klitorisvibrator som skiftar färg efter din kroppstemperatur.

PowerBullet

Palm Power Massager

Palm Power Massager
Visa bäst pris

En riktigt bra vibrator för massage över hela kroppen.

Womanizer

Womanizer 2GO (svart)

Womanizer: 2GO svart
Visa bäst pris

Sensationen från Womanizer – snygg läppstiftsdesign och alla kvinnors dröm.

Satisfyer

Satisfyer Satisfyer Pro 2 Next Generation

Satisfyer: Satisfyer Pro 2 Next Generation
Visa bäst pris

Njut av multipla, intensiva och ditt livs bästa orgasmer.

SevenCreations

Micro Butterfly Teaser

Micro Butterfly Teaser
Visa bäst pris

En mjukt vibrerande fjäril i jellymaterial som stimulerar klitoris.

210th

Sju Creations klitoris vibrator med pump

Sju Creations klitoris vibrator med pump
Visa bäst pris

Kan användas för både klitoris och bröstvårtor Enkel design som inte sticker ut Kombinera med glidmedel för en skönare känsla Sugkoppen är 5,5 x 2,5 cm stor Styr vibrationerna med den medföljande fjärrkotrollen

LELO

LELO Nea (lila)

LELO Nea (lila)
Visa bäst pris

Liten, elegant och ergonomisk klitorisstimulator.

Laid

Laid C.1 klitorisvibrator

Laid C.1 klitorisvibrator
Visa bäst pris

Sensationellt vacker massagevibrator för klitoris i 100% silikon!

Fun Factory

Fun Factory LAYAspot (magenta/rose)

Fun Factory Layaspot: Vibrator rosa/lila
Visa bäst pris

En mångsidig klitorisvibrator som alltid uppfyller dina önskemål.

bSwish

bSwish bcute classic purple

bSwish bcute classic purple
Visa bäst pris

Rak och silkeslen vibrator överdragen med silikon!

210th

LELO Lily Klitoris Vibrator Sort

LELO Lily Klitoris Vibrator Sort
Visa bäst pris

Diskret og stilfuld klitoris vibrator med silkeblød overflade. Perfekt til begyndere. 6 vibrations-niveauer og 4 pulserende vibrations-mønstre. Størrelse: 7,5 x 3,6 x 2,5 cm. Vægt: 37g. Materiale: ABS.

Paradise Strap-on

Paradise Strap-on
Visa bäst pris

Bladformad vibrerande strap-on med extremt tyst vibrator med multi-speed.

Pipedream

Mini Wanachi

Bad Kitty: Paddle
Visa bäst pris

Liten massör som fungerar lika bra på trötta muskler som på intimare områden

LELO

LELO Lily (lila)

LELO Lily (lila)
Visa bäst pris

En liten och stilren klitorisstimulator med kraftfulla vibrationer.

Womanizer

Womanizer W500/Pro (rose)

Womanizer: W500/Pro rose
Visa bäst pris

Underbara orgasmer utlovas med Womanizer W500.

Belladot

Belladot Ester (blå)

Belladot Ester (blå)
Visa bäst pris

Kraftfull klitorisvibrator. Elegant och ergonomisk.

210th

Pretty Love Cute ? klitorisvibrator

Pretty Love Cuteklitorisvibrator
Visa bäst pris

Med 12 olika vibrationsnivåer att välja mellan Cute är enkel att använda och dess fyra knappar är placerade på vibratorns topp Vibratorn laddas med den medföljande laddaren – batteriet håller i upp till 40 minuter En liten men mycket kraftfull klitorisvibrator Levereras i en fin låda

Satisfyer

Satisfyer Satisfyer 1

Satisfyer Satisfyer 1
Visa bäst pris

Klitorisstimulator som får dig att njuta av multipla och intensiva orgasmer.

Womanizer

Womanizer W500/Pro (lavender)

Womanizer: W500/Pro lavender
Visa bäst pris

Underbara orgasmer utlovas med Womanizer W500.

LELO

LELO Siri (rosa)

Wet Elite Femme Hybrid Personal Lubricant (89 ml)
Visa bäst pris

Hon är skickligt utformad för stimulering av både klitoris och hela kroppen.

210th

Fifty Shades of Grey mini-klitorisvibrator

Fifty Shades of Grey mini-klitorisvibrator
Visa bäst pris

Med 10 kraftfulla hastigheter och mönster – njut ensam eller tillsammans med en partner Tillverkad av hudvänligt material som inte innehåller latex eller ftalater Vibratorn är även lämplig för G-punktsstimulering En omtalad och omtyckt produkt som ger dig många sköna stunder Drivs med batteri och är vattentät

LELO

LELO Sona Cruise (cerise)

LELO: Sona Cruise cerise
Visa bäst pris

En exklusiv stimulator med som ljudvågor stimulerar din klitoris till orgasm.

Womanizer

Womanizer W100 (Crystal) SWAROVSKI®

Womanizer W100 (Crystal) SWAROVSKI®
Visa bäst pris

Womanizern med äkta Swarowski-kristaller.

bSwish

bSwish bNaughty Classic rosa

bSwish bNaughty Classic rosa
Visa bäst pris

Vattentät, rosa ägg med 5 vibrationsprogram!

Toy Joy

Toy Joy Wonder Wand Massager (svart)

Toy Joy: Wonder Wand svart
Visa bäst pris

Kraftfull massagestav som tillfredsställer dig i alla lägen.

Fifty Shades of Grey

FSoG Sweet Touch Mini Klitorisvibrator

Pipedream: Fantasy for Her G-Spot Stimulate-Her lila
Visa bäst pris

Elegant klitorisvibrator med 7st kraftfulla vibrationsnivåer.

Fifty Shades of Grey

FSoG Freed Sweet Release Clitoral Suction Stimulator

FSoG Freed Sweet Release Clitoral Suction Stimulator
Visa bäst pris

Med sugeffekter och vibrationer stimuleras din klitoris på bästa sätt.

210th

TENGA Iroha Midori Klitoris Vibrator testvinnare

TENGA Iroha Midori Klitoris Vibrator testvinnare
Visa bäst pris

Stimulerar klitoris och andra erogena zoner Har fyra olika vibrationslägen – 3 olika hastigheter och en pulserande vibration Enkel att använda – styrs med två knappar Perfekt för par och singlar – onani och förspel Är vattentät – kan användas i duschen eller i badet

Womanizer

Womanizer Starlet (lila)

Womanizer: Starlet lila
Visa bäst pris

Upplev klitorisstimulans med hjälp av tryckvågor, nu i ett mindre format.

Womanizer

Womanizer W500 Pro (White)

Womanizer: W500/Pro vit
Visa bäst pris

Underbara orgasmer utlovas med Womanizer W500.

You2Toys

Venus Lips

Venus Lips
Visa bäst pris

En vibrerande klitorisvibrator med tre kittlande tungor.

Fifty Shades of Grey

FSoG Wickedly Tempting Klitorisvibrator

Pipedream: Fantasy for Her Petite Arouse-Her lila
Visa bäst pris

Kraftfull och Uppladdningsbar liten klitorisvibrator.

bSwish

bSwish bcute classic curve purple

bSwish bcute classic curve purple
Visa bäst pris

Lätt böjd klitorisvibrator i silikon för g-punkten!

210th

LELO Mia 2 ? Opladelig klitoris Vibrator Lilla

LELO Mia 2 ? Opladelig klitoris Vibrator Lilla
Visa bäst pris

Stilfuld og diskret klitoris vibrator, der passer perfekt i håndtasken. Vandtæt og med 6 forskellige vibrations-mønstre. Oplades via indbygget USB-stik. Størrelse: 11,1 x 2,2 x 2,2 cm. Vægt: 32g. Materiale: ABS, silikone.

Womanizer

Womanizer Starlet (rosa)

Womanizer Starlet (rosa)
Visa bäst pris

Upplev klitorisstimulans med hjälp av tryckvågor, nu i ett mindre format.

Womanizer

Womanizer W500 Pro (magenta)

Womanizer: W500/Pro magenta
Visa bäst pris

Underbara orgasmer utlovas med Womanizer W500.

Pipedream

Fetish Fantasy Vibrating Triple Suckers

Fetish Fantasy Vibrating Triple Suckers
Visa bäst pris

Produkten stimulerar och ger en härligt sugande känsla.

LELO

LELO Siri II Music Vibrator (rosa)

XR Master Series: Thunder-Gasm 3 in 1 Silicone Wand Attachment
Visa bäst pris

Siri 2, nu med 100% mer kraft i vibrationerna.

Womanizer

Womanizer Starlet (vit)

Womanizer: Starlet vit
Visa bäst pris

Upplev klitorisstimulans med hjälp av tryckvågor, nu i ett mindre format.

Womanizer

Womanizer W100 (Tattoo)

Womanizer W100 (Tattoo)
Visa bäst pris

Njut av en helt ny och revolutionerande teknik.

LELO

LELO Siri II Music Vibrator (lila)

XR Master Series: Thunderstick 2.0 Super Charged Power Wand
Visa bäst pris

Uppföljaren Siri, nu med 100% mer kraft i vibrationerna.

210th

Vibe Therapy Quantum klitorisvibrator

Vibe Therapy Quantum klitorisvibrator
Visa bäst pris

Liten vibrator – kraftiga och intensiva vibrationer 7 olika vibrationsmönster – du kommer garanterat hitta en njutning Tillverkad ABS-plast av högsta kvalitet 8,6 cm lång och har en diameter på 2 cm Använd ett glidmedel för att nå maximal njutning

Womanizer

Womanizer W100 (Rose)

Womanizer W100 (Rose)
Visa bäst pris

Njut av en helt ny och revolutionerande teknik.

Sqweel

Sqweel 2 (vit)

Sqweel 2 (vit)
Visa bäst pris

Äntligen är uppföljaren till succén “slickhjulet” Sqweel här!

LELO

LELO Siri II Music Vibrator (svart)

XR Master Series: Sprouted 10 Mode Rechargeable Silicone Anal Plug
Visa bäst pris

Uppföljaren till prisbelönade Siri, nu med 100% mer kraft i vibrationerna.

210th

We-Vibe touch klitorisvibrator testvinnare

We-Vibe touch klitorisvibrator testvinnare
Visa bäst pris

Ergonomiskt korrekt – behaglig att hålla och enkel och smidig att hantera 8 vibrationsmönster – du kommer garanterat kommer att hitta rätt njutning Vann titeln som ”bästa klitorisvibratorn” 2013 i Side6. dk Använd tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel Uppladdningsbar – USB-laddare medföljer – upp till 2 timmar

Womanizer

Womanizer Dreams SWAROVSKI®

Womanizer Dreams SWAROVSKI®
Visa bäst pris

Womanizern med äkta Swarowski-kristaller.

Sqweel

Sqweel 2 (svart)

Sqweel 2 (svart)
Visa bäst pris

Äntligen är uppföljaren till succén “slickhjulet” Sqweel här!

LELO

Lily 2

Lelo Lily 2 Pink
Visa bäst pris

En charmigt vacker klitorisvibrator med extra len yta. Det är den perfekt parleksaken då den är liten och smidig och gör att du smidigt kan ha den över klitoris samtidigt som du blir penetrerad.

Lily 2 är en utveckling av den ursprungliga Lily och är både vackrare, kraftfullare och diskretare än dess föregångare. Trots den lilla storleken är den otroligt kraftfull. Njut av 5 olika lägen där du kan välja mellan allt från små pirrande vibrationer eller härliga pulserande effekter.

Satisfyer

Satisfyer Satisfyer Pro Plus Vibration

Satisfyer: Satisfyer Pro Plus Vibration
Visa bäst pris

Låt din klitoris stimuleras av sköna tryckvågor och varierande vibrationer.

Womanizer

Womanizer Leopard SWAROVSKI®

Womanizer Leopard SWAROVSKI®
Visa bäst pris

Ny sorts orgasm utlovas med denna lyxiga Womanizern.

Satisfyer

Satisfyer Satisfyer Pro 4 Couples

Satisfyer: Satisfyer Pro 4 Couples
Visa bäst pris

Upplev oslagbart sex med tryckvågor och sköna vibrationer.

Womanizer

Womanizer W100 (svart/leopard)

Womanizer W100 (svart/leopard)
Visa bäst pris

Njut av en helt ny och revolutionerande teknik.

Pipedream

Le Réve Wild Wabbit (rosa/vit)

Ouch!: Plush Leather Wrist Cuffs Premium svart
Visa bäst pris

Klitorisvibrator utformad som en vacker kanin.

Satisfyer

Satisfyer Satisfyer Pro Penguin Next Generation

Satisfyer: Pro Penguin Next Generation
Visa bäst pris

Klitorisstimulator som får dig att njuta av multipla och intensiva orgasmer.

Womanizer

Womanizer W100 (rosa)

Womanizer W100 (rosa)
Visa bäst pris

Njut av en helt ny och revolutionerande teknik.

OVO

OVO T1

Obsessive: Bondy Underwire Teddy svart
Visa bäst pris

Klitorisvibrator med härlig böjd design för din njutning.

Klittra of Sweden

Klittra of Sweden

Klittra of Sweden
Visa bäst pris

Klitorisvibrator med sköna vibrationer och en design likt en deodorant.

Womanizer

Womanizer W100 (magenta)

Womanizer W100 (magenta)
Visa bäst pris

Njut av en helt ny och revolutionerande teknik.

210th

PicoBong ? Kiki C-Vibe Klitoris vibrator pink

PicoBongKiki C-Vibe Klitoris vibrator pink
Visa bäst pris

Denne lille og fine vibrator har ét hovedformål at stimulere klitoris og de mange nerver omkring. Du skal bare ligeså stille presse den mod klitoris og lade de kraftfulde og varierende vibrationsmønstre gøre resten. Den glatte silikoneoverflade føles rar og nemt at holde fast i. Batterier (1 x AAA) medfølger ikke.

LELO

LELO Sona (svart)

LELO: Sona svart
Visa bäst pris

En exklusiv stimulator med som ljudvågor stimulerar din klitoris till orgasm.

Womanizer

Womanizer W100 (turkos)

Womanizer W100 (turkos)
Visa bäst pris

Njut av en helt ny och revolutionerande teknik.

Bodispa

Wonder Wand

Durex: Naturals Intimate Gel
Visa bäst pris

Massageapparat som drivs av 230 volt eluttag.

LELO

LELO Sona (rosa)

LELO: Sona rosa
Visa bäst pris

En exklusiv stimulator med som ljudvågor stimulerar din klitoris till orgasm.

Fifty Shades of Grey

FSoG Secret Touching Finger Ring

Fifty Shades of Grey: Secret Touching Finger Massager
Visa bäst pris

Fingervibrator som gör att du kan ge din partner härlig klitorisstimulering.

Pipedream

Le Réve Wild Wabbit (lila/vit)

Le Réve Wild Wabbit (lila/vit)
Visa bäst pris

Klitorisvibrator utformad som en vacker kanin. Både öron och nos kan används för nju

LELO

LELO Sona (cerise)

LELO: Sona cerise
Visa bäst pris

En exklusiv stimulator med som ljudvågor stimulerar din klitoris till orgasm.

Toy Joy

Kaninen EOS

Hot: Exxtreme Man Power Caps 5 tabletter
Visa bäst pris

Penisring och klitorisvibrator i form av en kanin.

bSwish

bSwish bNaughty Unleashed svart

bSwish bNaughty Unleashed svart
Visa bäst pris

Vattentät, svart ägg med trådlös fjärr!

210th

YOU2TOYS BOTTI SHELLY KLITORIS VIBRATOR

YOU2TOYS BOTTI SHELLY KLITORIS VIBRATOR
Visa bäst pris

Snäckformad minivibrator med g-punkts- och klitorisstimulatorSkalet är tillverkat i mjuk PVC, så den är lätt att placera precistNästan ljudlös, steglös vibrator med power-vibrationerKabelstyrd fjärrkontroll

LELO

LELO Sona Cruise (svart)

LELO: Sona Cruise svart
Visa bäst pris

En exklusiv stimulator med som ljudvågor stimulerar din klitoris till orgasm.

LELO

LELO Siri (röd)

LELO Siri (röd)
Visa bäst pris

Siri, kraftfull och sensuell massageapparat för klitoris.

LELO

LELO Sona Cruise (rosa)

LELO: Sona Cruise rosa
Visa bäst pris

En exklusiv stimulator med som ljudvågor stimulerar din klitoris till orgasm.

LELO

LELO Siri (lila)

LELO Siri (lila)
Visa bäst pris

Hon är skickligt utformad för stimulering av klitoris.

bSwish

bSwish bNaughty Classic lila

bSwish bNaughty Classic lila
Visa bäst pris

Vattentät, lila ägg med 5 vibrationsprogram!

DreamToys

Dream Toys: Climax Bullet lila

Satisfyer

Satisfyer Satisfyer Pro Deluxe Next Generation

Satisfyer: Satisfyer Pro Deluxe Next Generation
Visa bäst pris

Njut av multipla, intensiva och ditt livs bästa orgasmer.

Tenga

Tenga: Iroha Yuki

Shots Toys

Shots Toys: 1 Speed Bullet small rosa

Simplicity

Simplicity: Marie Finger Vibrator svart

Rocks-Off

Rocks-Off: Shot by the Power of Love RO-160mm 10 Speed roséguld

Womanizer

Womanizer: 2GO svart

California Exotic

California Exotic: Clitoral Hummer Signature 10-Function lila

Nanma

Nanma: Double Double Nipple & Clit Teasers

Realove

Realov: Lydia I Smart Butterfly Vibe rosa

You2Toys

You2Toys: Chained Clamps & Vibe

Pipedream

Pipedream Fetish Fantasy: Vibrating Micro G-String Set gold

Adrien Lastic

Adrien Lastic: Rabbit Pocket Vibe

PowerBullet

Palm Power Massager

Rocks-Off

Rocks-Off: Flower Power RO-80mm 7 Speed Bullet

Klitorisvibrator i silikon Svart

210th

BSwish bcute Classic Pearl-Blå

Rocks Off 90 mm Touch of Velvet Klitorisvibrator

B Swish Bnaughty Deluxe Unleashed Trådlöst Vibratorägg

B Swish Bnaughty Classic Unleashed Trådlöst Vibrator Ägg

Toy Joy Funky Massager Klitoris Vibrator

Bonbons Good Vibrations Bullet Klitorisvibrator

210th

Vibe Therapy ”Diskret” Lay On klitorisvibrator

Vibe Therapy ''Diskret'' Lay On klitorisvibrator
Visa bäst pris

Ergonomisk design – enkel att använda 7 olika vibrationsmönster – du kommer garanterat kommer att hitta en njutning 10,5 cm x 4 cm stor Tillverkad av ABS och innehåller inga ftalater Kan användas på egen hand eller tillsammans med din partner

Rocks-Off

Rocks-Off: RO-160mm Truly Yours Rouge Allure

DreamToys

Dream Toys: Climax Bullet svart

Womanizer

Womanizer Pro40 (magenta)

Womanizer: PRO40 magenta
Visa bäst pris

Exklusiv stimulator som med ett unikt munstycke stimulerar din klitoris.

LELO

LELO Alia (svart)

LELO Alia (svart)
Visa bäst pris

Alia är en elegant, lyxig och lekfull klitorisvibrator.

Pipedream

Pipedream: Finger Fun blå

Crave

Crave: Wink+ Vibrator roséguld

Simplicity

Simplicity: Lace Clitoral Vibrator rosa

Rocks-Off

Rocks-Off: RO-Lux Precious Pleasure 7 Speed roséguld

Realove

Realov: Lydia I Smart Butterfly Vibe lila

Lämna en kommentar