Klitorisvibratorer

Womanizer

Womanizer: Premium

Bäst 2019 - Womanizer: Premium.
Visa bäst pris

Womanizer: Premium är en fantastisk sexleksak. Den är en naturlig utveckling av den omåttligt populära tidigare prisvinnaren Womanizer W500/Pro. Premium har en otroligt effektiv klitorisstimulering med luftvågor. Premium har även en ännu mer exklusiv design och kommer med helt nya funktioner.

Womanizer: Premium är vårt första val och utsedd till årets bästa sexleksak 2019 av oss på LoveStep. Ingen annan sekleksak är lika bra. Så tveka inte, köp den bara!

Womanizer Premium är en alltså en lyxig variant av Womanizer. Womanizer: Premium är en exklusiv modell med en ny, ergonomisk design och nya, spännande funktioner jämfört med tidigare modeller. Su upplever samma tillfredsställelse men med en ännu större variation.

Låt dig inte avskräckas av det höga priser. Womanizer Premium är värd varenda krona!

Vill du hellre ha en portabel variant av Womanizer? I så fall så rekommenderar vi varmt den mindre modellen Womanizer: Liberty, som passar utmärkt att ta med sig i handväskan, på resan.

 • Patenterad Pleasure Air Technology® som stimulerar klitoris med pulserande tryckvågor (lufttryck).
 • Upplev orgasm som aldrig förr.
 • 12 olika intensitetslägen som skiljer sig åt mer jämfört med Womanizer W500.
 • Autopilot funktion med 3 nivåer.
 • Smart Silence funktion för diskreta stunder på riktigt.
 • Två munstycken och förvaringspåse medföljer.
PowerBullet

Palm Power Recharge

Palm Power Recharge
Visa bäst pris

Otroligt kraftfull och skön Wand från PalmPower. Tillverkad i silikon som ger en mjuk och härlig känsla mot kroppen.

Superpopulär wand för både punkt- och klitorisstimulans. Vi gillar hur smidig den är och bara älskar att den är uppladdningsbar via båda vägguttaget och USB.

Helt enkelt en kraftfull massageapparat som funkar lika bra till punktmassage på kroppen som att stimulera klitoris med. Med ett rundat huvud och en silkeslen yta stimulerar den på ett oerhört skönt sätt. Den ger riktigt kraftfulla vibrationer, som kan ta dig till helt nya höjder.

Motörhead

Born to Lose 10 Function Pleasure Bullet

Motörhead: Born to Lose Ace of Spades 10 Function Pleasure Bullet
Visa bäst pris

Liten vibrator som får hela din kropp att rocka.

NMC

Dolfinger

Dolfinger lila
Visa bäst pris

En mångfasetterad vibrator med massor av olika användningsområden. Kan träs på finger, penisen eller på en annan massagestav. Öppnar alltså upp för en helt ny värld av möjligheter.

Tillverkad i ett mycket mjukt och flexibelt jelly-material som är kroppsvänligt och fritt från ftalater. Använd ett vattenbaserat glidmedel för bäst upplevelse.

Rocks-Off

Ammo L’Amour RO

Rocks-Off: Ammo L'Amour RO-120mm 10 Speed Bullet svart
Visa bäst pris

Liten och kraftfull vibrator som ger dig sköna klitorisorgasmer.

Shots Toys

Vive: Enoki

Vive: Enoki rosa
Visa bäst pris

Annorlunda Magic Wand med en innovativ och elegant design. Den har samma användningsområden som en Magic Wand – använd den för intim massage av hela kroppen, inklusive dina erogena zoner.

Enoki stimulerar dig med sköna vibrationer och det stora wand huvudet känns otroligt lyxigt och skönt mot huden. Välj mellan tre hastigheter och sju vibrationsmönster. Den har ett speciellt klimaxläge för att garantera en så stark orgasm som bara möjligt.

Den har en mjuk och härligt ojämn yta som är tillverkad i ett dammavstötande silikon av högsta kvalitet. Mot mitten smalnar den av och skapar ett perfekt, skinande handtag. Dess mitt är flexibel vilket gör att du enkelt kan hitta den perfekta vinkeln.

Pipedream

Pipedream Mega Wanachi

Pipedream: Wanachi Megamassager lila
Visa bäst pris

Större och kraftfullare massagestav än denna hittar du inte. En riktig megastav för de stunderna när du bara inte kan få nog.

Nanma

Dolfinger

Dolfinger lila
Visa bäst pris

Mångsidigt söt och liten klitorisvibrator som hjälper dig att nå orgasm på nolltid. Den har många användningsområden: du kan använda den som fingervibrator, penisring eller omvandla din dildo till en rabbit.

Vibratorn har vunnit massor av priser i oberoende tester, bland annat Aftonbladet och Expressen.

Dolfinger är tillverkad i ett otroligt skönt och flexibelt jelly som är kroppsvänligt och naturligt fritt från ftalater.

Dolfinger använder en vibrerande kula med sex olika vibrationsmönster som styrs via en fjärrkontroll. Kulan kan tas ut och användas till separat stimulans om så önskas. Upplev allt från lugna till intensivt starka vibrationer.

Använd ett vattenbaserat glidmedel för en skönare upplevelse och rengör noggrant med en desinficerande gel.

Tenga

Iroha Yuki

TENGA Iroha Yuki Klitorisvibrator -PRISVINNARE
Visa bäst pris

Yuki är en unikt designad vibrator och klitorisvibrator. Den ser ut lite som en svensk snögubbe, men kommer från Japan och är tillverkad av Tenga.

Yukis motor masserar med tre olika intensiteter: lugn, intensiv och puls. Vibrationerna är kraftfulla men samtidigt mycket tystgående och styrs smidigt med två knappar. Välj de läge som passar dig bäst för stunden.

Yuki har en helt otroligt skön silkeslen yta i silikon likt TENGA äggen för män och en mjuk kropp. Den är alltså något helt otroligt skön mot huden och kroppen. Det är huvudet som stimulerar dina mest intima delar så skönt. Toppen har en lite öppning som du kan klämma runt din klitoris. Yuki kan även föras in för försiktig penetrering precis innanför öppningen.

Doc Johnson

Pocket Rocket

Doc Johnson: The Original Pocket Rocket
Visa bäst pris

Superliten och kraftfull minivibrator som vunnit flera tester, bland annat från aftonbladet. Liten och praktisk klitorisvibrator med otroligt kraftfulla vibrationer. Har 3 magiskt härliga kulor som masserar din klitoris och bara måste upplevas.

Det vi gillar mest med Pocket Rocket är att den är så liten och diskret att man enkelt kan ha med den i handväskan eller ut på resan.

Pocket Rocket är en av de mest kraftfulla minivibratorerna på marknaden. Den har tre metallkulor på toppen är den designad för att direktstimulera klitoris. Prova även att sätta på locket som är knottrigt och köra för en annorlunda känsla.

Fun Factory

Volta

Fun Factory Volta Uppladdningsbar Klitorisvibrator
Visa bäst pris

Volta ger med sina läppar en snärtande stimulation, alltså den klappar dina känsligaste delar. När vibrationerna sätts på börjar de två läpparna flexa fram och tillbaka. Detta gör att du kan lägga en av läpparna mot ett känsligt område på din kropp och bli stimulerad av små mjuka men bestämda snärtar från det lena materialet.

Volta är tillverkad i ABS-plast och medicinskt silikon med en vattentät konstruktion. Medicinskt silikon gör att ytan blir så himmelskt len och inbjudande, men samtidigt en aning hud-lik.

Volta stimulerar klitoris på ett helt nytt sätt då det är en vibrator som har en helt unik form. Volta har en form som en korsning mellan en tulpan och en hummer-klo. Den viktigaste delen är den två delade toppen av vibratorn som ger en helt unik känsla.

Genom att stimulera ett område med snärtningar istället för vibrationer ökar blodtillförseln till det specifika området och gör det ännu känsligare. Med andra ord, låter du Volta tappa på din klitoris blir den mycket mer känslig än vad den hade blivit av vibrationer, vilket i sin tur leder till enormt kraftiga orgasmer som kan få hela din kropp att skälva.

Rocks-Off

Shoot to Thrill 10 speed

Rocks-Off Shoot to Thrill 10 speed RO-90mm (roséguld)
Visa bäst pris

Detta är en minivibrator som har otroligt mycket kraft. Tack vare att den är så liten så kommer den åt överallt. Den avsmalnande toppen ger dig skön stimulering med precision.

Med 3 kraftiga hastigheter och 7 unika vibrationsmönster är denna vibrator något utöver det vanliga.

Motorn är väl skyddad och vibratorn är därför helt vattentät och lämpar sig alltså även för våtare lekar.

Crave

Vespter Vibrator Necklace

Crave: Vespter Vibrator Necklace roséguld
Visa bäst pris

Elegant & unik klitorisvibrator som du kan bära med dig i form av ett halssmycke. Inte bara ett elegant smycke, den har även starka vibrationer för sin storlek.

Crave har verkligen lyckats. Detta är ett exklusivt och stilrent halssmycke som du kan använda när och vart som helst. Det är också en kraftfull mini-klitorisvibrator som med dess rundade topp är specifikt designat för att stimulera din klitoris.

Välja mellan fyra vibrationshastigheter och två pulserande lägen, båda är ganska tystgående för diskret njutning. Vi gillar att den går att ladda via USB. 90 minuters användning när den är fulladdad.

Det är tillverkat i rostfritt och nickelfritt stål med en polerad yta. Den 66 cm långa halskedjan är stilrent rosefärgad och vibratorn silverfärgad. Perfekt för att gravera in önskad text för den ultimata sexiga presenten!

Bijoux Indiscrets

Twenty One Vibrating Diamond

Bijoux Indiscrets: Twenty One Vibrating Diamond
Visa bäst pris

Diamantformad lyxkänsla med en exklusivt lyxig klitorisvibrator. Extremt diskret då den inte ser ut som en vibrato över huvud taget. Sjukt snygg och dessutom gör den verkligen sitt jobb när det kommer till att stimulera klitoris.

Sju vibrationsprogram och tre hastigheter och dessutom uppladdningsbar via USB kabel. Toppen av diamanten riktas in med precision mot klitoris eller närliggande områden för att du ska kunna träffa precis rätt punkt.

Twenty One Diamond är klitorisvibratorn för dig som vill ha lyx både i vardagen och sovrummet. Att bli stimulerad till klimax med hjälp av en lyxig diamant är nu en dröm som blivit verklighet. Känns lite extra lyxigt med diamantformen och den guldiga finishen.

Kommer i en vacker och lyxig smyckesbox, vilket gör den till en perfekt lyxig och sexig present till flickvännen, sambon eller frun.

SevenCreations

Ultra Seven Bullet

SevenCreations: Ultra Seven Bullet
Visa bäst pris

Silkeslent vibrerande ägg med många spännande vibrationer. Du kommer nog förvånas just hur skönt och lent materialet på detta vibrerande ägg är. Vi vill inte sluta smeka ägget när vi testar och det känns ju helt fantastiskt mot huden.

De mycket variationsrika vibrationsprogrammen har nog något för alla. Vi hittar snabbt vår favorit efter att ha växlat igenom dem. Det finns 3 pulserande, 3 vibrerande och 1 eskalerande läge (vi fastnade för det eskalerande).

Ägget är helt vattentätt så det passar bra i duschen men kanske bäst i badet. Det styrs med hjälp av en enkel fjärrkontroll. Det finns även LED-lampor på fjärren som lyser rött, orange eller grönt och indikerar vilken intensitet du valt.

We-Vibe

We-Vibe Sync

Visa bäst pris

We-Vibe Sync är en lyxleksak full av njutning. Förpackningen är smakfullt utformad som en kub. Man blir verkligen sugen på att öppna upp förpackningen och se vad som döljer sig däri! We-Vibe Sync levereras med ett stilrent etui i vitt högblankt hårdplast. Etuit är inte bare en vacker och diskret förvaringsask, men agerar också laddningsstation.

We-Vibe Sync är uppföljaren till den omtyckta We-Vibe 4 Plus. Sync är mer flexibel och anpassningsbar utefter din kropp för att på bästa bekvämliga sätt stimulera din klitoris och G-punkt. Under sexet kommer ni båda känna de sköna och kraftfulla vibrationerna precis där ni önskar.

We-Vibe Sync andas verkligen lyx och kvalitét. We-Vibe Sync har en viss tyngd i sin lilla böjda kropp som vitnar om att den här leksaken sannerligen är utstuderat designad för att ge så mycket njutning som möjligt på ett så smidigt sätt som möjligt. We-Vibe Sync är gjord i BPA och kroppssäkert silikon som självklart är helt fritt från ftalater. Den är helt fri från doft. Själva ytan är len som en barnrumpa. We-Vibe Sync kommer i två färger – turkos och mörklila.

Sync har 10 olika förinstallerade vibrationsmönster som lätt kan växlas mellan klitoris- och g-punktsstimulering med den trådlösa fjärrkontrollen eller mobilen (iOS eller Android). Genom appen We-Connect kan er We-Vibe styras varifrån som helst, oavsett om ni är i samma rum eller befinner er på olika sidor av jordklotet. Via appen kan du dessutom chatta och föra video- och röstsamtal med din partner för spännande lekar tillsammans oavsett avstånd.

We-Vibe Sync kan ge orgasmer och mer därtill. Vibratorn som ligger mot klitoris är inte likadan som den som ligger mot G-punkten. Den mot klitoris är mullrande kraftfull, samtidigt som den mot G-punkten är surrande ytlig. Om man gillar detta beror såklart på. Med appen kan ni skapa egna unika vibrationsmönster i realtid, perfekt skräddarsydda för er maximala njutning! Med Sync kan du dessutom uppleva vibrationer till rytmen av din favoritmusik. Materialet är medicinskt silikon som känns riktigt bra mot din kropp. Den är vattentät och kan därför användas i duschen och rengörs lätt med tvål och vatten.

Feelztoys

Mycero Fingervibratorer

Feelztoys: Mycero Fingervibratorer
Visa bäst pris

Vibrerande fingerringar med ett härligt silkeslent silikon. Ger kraftfulla vibrationer trots sin lilla storlek En riktig publikfavorit och en storsäljare under 2017.

Mycero från Feelz Toys är en välkänd och uppskattad liten fingervibrator, som bland annat fått högst betyg i Aftonbladets test av olika fingervibratorer. De kommer garanterat att skapa ännu mera njutning under de hetaste stunderna.

I paketet får du två stycken smidiga, unika och högkvalitativa fingervibratorer. Dess vibrationer är mycket kraftfulla och dess användningsområden många. Använd dem över hela din och din partners kropp, inklusive mer erogena zoner.

Je Joue

Classic Bullet

Je Joue Uppladdningsbar Classic Bullet Vibrator
Visa bäst pris

Detta är en extremt lyxig bulletvibrator. När du lyfter av askens lock kommer du se Je Joue Classic Bullet i asken. Vibratorn ser mycket inbjudande ut. Till vibratorn medföljer en USB-kabel för att ladda den, en manual och en lustig liten gummiögla som vi återkommer till senare. Förpackningen är verkligen utsökt på alla sätt. Hela upplevelsen att packa upp den här underbara lilla vibratorn är full med förväntan och en stark känsla av lyx. Smakfullt och stilrent.

En bulletvibrator är definitivt något som varje kvinna bör äga. De är diskreta i sitt utförande och enkla att använda. De har samtidigt många användningsområden och är mycket sköna. Dessutom är de ofta inte speciellt dyra, så du får garanterat mycket njutning för pengarna.

Intensiva orgasmer och kompakt njutning med denna läckra bulletvibratorn Classic från Je Joue. Om du är på jakt efter en liten men kraftig klitorisvibrator så är denna helt rätt för dig! Den har silkeslent silikon och döljer en effektiv bulletvibrator.

Som en bonus får du en silikonhållare till 2 fingrar så att vibratorn enkelt kan monteras i handen. Fäst den runt två fingrar och starta dess sköna vibrationer för att stimulera klitoris och andra erogena zoner. För dig som älskar att stimuleras med ett finger kommer den garanterat göra underverk. Ta din njutning till nästa nivå med riktigt sköna vibrationer.

Denna stilrena minivibrator har en silkeslen yta av silikon och erbjuder kraftfulla vibrationer som levereras med precision. Vibratorn är uppladdningsbar och vattentät och har en full längd på 9,5 cm. USB-laddare ingår. Classic Bullet har hela 7 olika vibrationsmönster och 5 hastigheter med över 30 stimuleringskombinationer som garanterat kommer ge dig optimal njutning varje gång. , Upplev allt från försiktiga pirr till djupa vibrationer. 100% vattentät så upplev gärna dess vibrationer även under vattenytan. Den diskreta storleken gör den lätt att ha med sig i väskan så att du alltid har njutningen nära till hands.

Tickler

Snazzy Clitoral Vibrator

Tickler: Snazzy Clitoral Vibrator
Visa bäst pris

Snazzy har speciellt utformade läppar som omfamnar din klitoris på ett härligt sätt. Du kan knipa till med läpparna precis så mjukt eller hårt som du själv vill.

Perfekt för dig som vill massera din klitoris med precision och låta dina fingrar styra. De två mjuka silikonläpparna på Snazzy omfamnar din klitoris och stimulerar dig maximalt.

Med enkla knapptryck kan du välja mellan fyra pulserande mönster och flera hastigheter. Snazzy har en silkeslena yta som känns otroligt bra mot huden och dess kraftfulla motor är fortfarande rätt tystgående.

Womanizer

W500/Pro

Womanizer: W500/Pro svart/chrome
Visa bäst pris

Snygg, elegant och otroligt tystlåten. En exklusivt designad (och dyr) klitorisstimulator med det lilla extra. Det medföljer munstycken i två olika storlekar, en lite större och en medelstor.

Snygg kromad färg som ger en härlig känsla av lyx och exklusivitet. Precis som Womanizer W100 så erbjuder denna 500-uppgradering en helt ny känsla av stimulering för din klitoris.

Womanizer använder pulserande tryckvågor (lufttryck) som utan beröring stimulerar din klitoris och levererar oanade sensationer.

Priset är högt men det kan vara värt det då W500 är oerhört tystlåten i alla lägen. Så letar du efter en diskret stimulator så är denna helt rätt och i våra ögon värd varenda krona.

Satisfyer

Satisfyer Satisfyer 1

Satisfyer Satisfyer 1
Visa bäst pris

Klitorisstimulator som får dig att njuta av multipla och intensiva orgasmer.

Womanizer

Womanizer W500/Pro (lavender)

Womanizer: W500/Pro lavender
Visa bäst pris

Underbara orgasmer utlovas med Womanizer W500.

LELO

LELO Siri (rosa)

Wet Elite Femme Hybrid Personal Lubricant (89 ml)
Visa bäst pris

Hon är skickligt utformad för stimulering av både klitoris och hela kroppen.

Womanizer

Womanizer Liberty (rosa)

Womanizer Liberty (rosa)
Visa bäst pris

Praktisk och resevänlig Womanizer som stimulerar klitoris med tryckvågor.

Womanizer

Womanizer Pro40 (vit)

Womanizer: PRO40 vit
Visa bäst pris

Exklusiv stimulator som med ett unikt munstycke stimulerar din klitoris.

Rocks-Off

Rocks-Off Bamboo (gold)

Rocks-Off: Bamboo Gold 10 Speed
Visa bäst pris

Lyxig liten klitoris vibrator som ger härlig stimulering.

LELO

LELO Alia (lila)

LELO Alia (lila)
Visa bäst pris

Alia är en elegant lekfull vibrator för intima stunder.

LELO

LELO Lily (lila)

NSNovelties: Inya Ripple Vibe lila
Visa bäst pris

LELO Lily är en liten och sammetslen klitorisstimulator.

Womanizer

Womanizer Liberty

Womanizer Liberty Red Wine + glid
Visa bäst pris

Womanizer Liberty är en liten bärbar variant av den testvinnande klitorisstimulatorn Womanizer. Liberty är både praktisk, resevänlig och diskret. Precis som Womanizer så stimulerar denna lilla version klitoris med kraftiga tryckvågor. Då den är gjord för att packas i resväska så ingår ett magnetiskt skydd.

Womanizer Liberty är praktisk och resevänlig modell med magnetiskt skydd för en säker förvaring – upplev samma tillfredsställelse vart du än befinner dig. Den finns i fyra vackra färger, alla med samma stilrena.

Det vi gillar mest med Liberty är att den är så lätt, trots att dne fortfarande är kraftig. Den är skön att hålla i och munstycket är tillverkat i silkeslent silikon. Tillsammans med sugeffekten så stimulerar munstycket din klitoris på ett fantastiskt sätt.

Satisfyer

Satisfyer Satisfyer Pro Traveler

Satisfyer: Satisfyer Pro Traveler
Visa bäst pris

Liten och diskret stimulator som stimulerar klitoris med unika tryckvågor.

Pipedream

Pipedream Wanachi Body Recharger (lila)

Pipedream: Wanachi Body Recharger lila
Visa bäst pris

Vibrerande massagestav som masserar hela kroppen, inklusive erogena zoner.

PowerBullet

Palm Power Massager

Palm Power Massager
Visa bäst pris

En riktigt bra Magic Wand för massage över hela kroppen.

Tenga

Tenga Hand Orb

Tenga: Vi-Bo Hand Orb
Visa bäst pris

Handvibratorn där du har fingrarna fria att utforska din partner.

Shibari

Deluxe Mega Wand Wireless 28x

Shibari: Deluxe Mega Wand Wireless 28X svart
Visa bäst pris

Uppladdningsbar massagestav med hela 28 kraftfulla vibrationslägen.

MyLovey

Mylovey Silver Bullet 7 Speed

Mylovey: Silver Bullet 7 Speed
Visa bäst pris

Tyst liten vibrator som gärna stimulerar dig fram till en skön orgasm.

Womanizer

Womanizer 2GO (vit)

Womanizer: 2GO vit
Visa bäst pris

Sensationen från Womanizer – snygg läppstiftsdesign och alla kvinnors dröm.

Rocks-Off

Rocks-Off Color Me Orgasmic- RO-80mm

Rocks-Off: Color Me Orgasmic RO-80mm 7 Speed Bullet
Visa bäst pris

Läcker klitorisvibrator som skiftar färg efter din kroppstemperatur.

PowerBullet

Palm Power Massager

Palm Power Massager
Visa bäst pris

En riktigt bra vibrator för massage över hela kroppen.

Womanizer

Womanizer 2GO (svart)

Womanizer: 2GO svart
Visa bäst pris

Sensationen från Womanizer – snygg läppstiftsdesign och alla kvinnors dröm.

Satisfyer

Satisfyer Satisfyer Pro 2 Next Generation

Satisfyer: Satisfyer Pro 2 Next Generation
Visa bäst pris

Njut av multipla, intensiva och ditt livs bästa orgasmer.

SevenCreations

Micro Butterfly Teaser

Micro Butterfly Teaser
Visa bäst pris

En mjukt vibrerande fjäril i jellymaterial som stimulerar klitoris.

LELO

LELO Nea (lila)

LELO Nea (lila)
Visa bäst pris

Liten, elegant och ergonomisk klitorisstimulator.

Fun Factory

Fun Factory LAYAspot (magenta/rose)

Fun Factory Layaspot: Vibrator rosa/lila
Visa bäst pris

En mångsidig klitorisvibrator som alltid uppfyller dina önskemål.

Paradise Strap-on

Paradise Strap-on
Visa bäst pris

Bladformad vibrerande strap-on med extremt tyst vibrator med multi-speed.

Pipedream

Mini Wanachi

Bad Kitty: Paddle
Visa bäst pris

Liten massör som fungerar lika bra på trötta muskler som på intimare områden

LELO

LELO Lily (lila)

LELO Lily (lila)
Visa bäst pris

En liten och stilren klitorisstimulator med kraftfulla vibrationer.

Womanizer

Womanizer Classic (lila)

Womanizer Classic (lila)
Visa bäst pris

Ergonomisk Womanizer som stimulerar klitoris med sköna tryckvågor.

Womanizer

Womanizer W500/Pro (rose)

Womanizer: W500/Pro rose
Visa bäst pris

Underbara orgasmer utlovas med Womanizer W500.

Belladot

Belladot Ester (blå)

Belladot Ester (blå)
Visa bäst pris

Kraftfull klitorisvibrator. Elegant och ergonomisk.

Womanizer

Womanizer Premium (svart)

Womanizer Premium (svart)
Visa bäst pris

Exklusiv Womanizer med ergonomisk design och sköna funktioner.

LELO

LELO Sona Cruise (svart)

LELO: Sona Cruise svart
Visa bäst pris

En exklusiv stimulator med som ljudvågor stimulerar din klitoris till orgasm.

LELO

LELO Siri (röd)

LELO Siri (röd)
Visa bäst pris

Siri, kraftfull och sensuell massageapparat för klitoris.

LELO

LELO Sona Cruise (rosa)

LELO: Sona Cruise rosa
Visa bäst pris

En exklusiv stimulator med som ljudvågor stimulerar din klitoris till orgasm.

LELO

LELO Siri (lila)

LELO Siri (lila)
Visa bäst pris

Hon är skickligt utformad för stimulering av klitoris.

LELO

LELO Sona Cruise (cerise)

LELO: Sona Cruise cerise
Visa bäst pris

En exklusiv stimulator med som ljudvågor stimulerar din klitoris till orgasm.

Womanizer

Womanizer W100 (Crystal) SWAROVSKI®

Womanizer W100 (Crystal) SWAROVSKI®
Visa bäst pris

Womanizern med äkta Swarowski-kristaller.

Toy Joy

Toy Joy Wonder Wand Massager (svart)

Toy Joy: Wonder Wand svart
Visa bäst pris

Kraftfull massagestav som tillfredsställer dig i alla lägen.

Fifty Shades of Grey

FSoG Sweet Touch Mini Klitorisvibrator

Pipedream: Fantasy for Her G-Spot Stimulate-Her lila
Visa bäst pris

Elegant klitorisvibrator med 7st kraftfulla vibrationsnivåer.

Womanizer

Womanizer Starlet (lila)

Womanizer: Starlet lila
Visa bäst pris

Upplev klitorisstimulans med hjälp av tryckvågor, nu i ett mindre format.

Womanizer

Womanizer W500 Pro (White)

Womanizer: W500/Pro vit
Visa bäst pris

Underbara orgasmer utlovas med Womanizer W500.

You2Toys

Venus Lips

Venus Lips
Visa bäst pris

En vibrerande klitorisvibrator med tre kittlande tungor.

Fifty Shades of Grey

FSoG Wickedly Tempting Klitorisvibrator

Pipedream: Fantasy for Her Petite Arouse-Her lila
Visa bäst pris

Kraftfull och Uppladdningsbar liten klitorisvibrator.

Womanizer

Womanizer Starlet (rosa)

Womanizer Starlet (rosa)
Visa bäst pris

Upplev klitorisstimulans med hjälp av tryckvågor, nu i ett mindre format.

Womanizer

Womanizer W500 Pro (magenta)

Womanizer: W500/Pro magenta
Visa bäst pris

Underbara orgasmer utlovas med Womanizer W500.

Pipedream

Fetish Fantasy Vibrating Triple Suckers

Fetish Fantasy Vibrating Triple Suckers
Visa bäst pris

Produkten stimulerar och ger en härligt sugande känsla.

LELO

LELO Siri II Music Vibrator (rosa)

XR Master Series: Thunder-Gasm 3 in 1 Silicone Wand Attachment
Visa bäst pris

Siri 2, nu med 100% mer kraft i vibrationerna.

Womanizer

Womanizer Starlet (vit)

Womanizer: Starlet vit
Visa bäst pris

Upplev klitorisstimulans med hjälp av tryckvågor, nu i ett mindre format.

Womanizer

Womanizer W100 (Tattoo)

Womanizer W100 (Tattoo)
Visa bäst pris

Njut av en helt ny och revolutionerande teknik.

LELO

LELO Siri II Music Vibrator (lila)

XR Master Series: Thunderstick 2.0 Super Charged Power Wand
Visa bäst pris

Uppföljaren Siri, nu med 100% mer kraft i vibrationerna.

Womanizer

Womanizer W100 (Rose)

Womanizer W100 (Rose)
Visa bäst pris

Njut av en helt ny och revolutionerande teknik.

Sqweel

Sqweel 2 (vit)

Pipedream: King Cock Uncut Cock 7 tum ljus
Visa bäst pris

Äntligen är uppföljaren till succén “slickhjulet” Sqweel här!

LELO

LELO Siri II Music Vibrator (svart)

XR Master Series: Sprouted 10 Mode Rechargeable Silicone Anal Plug
Visa bäst pris

Uppföljaren till prisbelönade Siri, nu med 100% mer kraft i vibrationerna.

Womanizer

Womanizer Dreams SWAROVSKI®

Womanizer Dreams SWAROVSKI®
Visa bäst pris

Womanizern med äkta Swarowski-kristaller.

Sqweel

Sqweel 2 (svart)

Pipedream: King Cock Uncut Cock 7 tum brun
Visa bäst pris

Äntligen är uppföljaren till succén “slickhjulet” Sqweel här!

Satisfyer

Satisfyer Satisfyer Pro Plus Vibration

Satisfyer: Satisfyer Pro Plus Vibration
Visa bäst pris

Låt din klitoris stimuleras av sköna tryckvågor och varierande vibrationer.

Womanizer

Womanizer Leopard SWAROVSKI®

Womanizer Leopard SWAROVSKI®
Visa bäst pris

Ny sorts orgasm utlovas med denna lyxiga Womanizern.

Satisfyer

Satisfyer Satisfyer Pro 4 Couples

Satisfyer: Satisfyer Pro 4 Couples
Visa bäst pris

Upplev oslagbart sex med tryckvågor och sköna vibrationer.

Womanizer

Womanizer W100 (svart/leopard)

Womanizer W100 (svart/leopard)
Visa bäst pris

Njut av en helt ny och revolutionerande teknik.

Pipedream

Le Réve Wild Wabbit (rosa/vit)

Ouch!: Plush Leather Wrist Cuffs Premium svart
Visa bäst pris

Klitorisvibrator utformad som en vacker kanin.

Fifty Shades of Grey

FSoG Freed Sweet Release Clitoral Suction Stimulator

FSoG Freed Sweet Release Clitoral Suction Stimulator
Visa bäst pris

Med sugeffekter och vibrationer stimuleras din klitoris på bästa sätt.

Satisfyer

Satisfyer Satisfyer Pro Penguin Next Generation

Satisfyer: Pro Penguin Next Generation
Visa bäst pris

Klitorisstimulator som får dig att njuta av multipla och intensiva orgasmer.

Womanizer

Womanizer W100 (rosa)

Womanizer W100 (rosa)
Visa bäst pris

Njut av en helt ny och revolutionerande teknik.

OVO

OVO T1

Obsessive: Bondy Underwire Teddy svart
Visa bäst pris

Klitorisvibrator med härlig böjd design för din njutning.

Klittra of Sweden

Klittra of Sweden

Klittra of Sweden
Visa bäst pris

Klitorisvibrator med sköna vibrationer och en design likt en deodorant.

Womanizer

Womanizer W100 (magenta)

Womanizer W100 (magenta)
Visa bäst pris

Njut av en helt ny och revolutionerande teknik.

LELO

LELO Sona (svart)

LELO: Sona svart
Visa bäst pris

En exklusiv stimulator med som ljudvågor stimulerar din klitoris till orgasm.

Womanizer

Womanizer W100 (turkos)

Womanizer W100 (turkos)
Visa bäst pris

Njut av en helt ny och revolutionerande teknik.

Bodispa

Wonder Wand

Durex: Naturals Intimate Gel
Visa bäst pris

Massageapparat som drivs av 230 volt eluttag.

LELO

LELO Sona (rosa)

LELO: Sona rosa
Visa bäst pris

En exklusiv stimulator med som ljudvågor stimulerar din klitoris till orgasm.

Fifty Shades of Grey

FSoG Secret Touching Finger Ring

Fifty Shades of Grey: Secret Touching Finger Massager
Visa bäst pris

Fingervibrator som gör att du kan ge din partner härlig klitorisstimulering.

Pipedream

Le Réve Wild Wabbit (lila/vit)

Le Réve Wild Wabbit (lila/vit)
Visa bäst pris

Klitorisvibrator utformad som en vacker kanin. Både öron och nos kan används för nju

LELO

LELO Sona (cerise)

LELO: Sona cerise
Visa bäst pris

En exklusiv stimulator med som ljudvågor stimulerar din klitoris till orgasm.

Toy Joy

Kaninen EOS

Hot: Exxtreme Man Power Caps 5 tabletter
Visa bäst pris

Penisring och klitorisvibrator i form av en kanin.

We-Vibe

Gala

We-Vibe: Gala
Visa bäst pris

Gala från We-Vibe är en klitorisvibrator styrd av en smartapp i din telefon. Gala är en sensationellt skön massagevibrator och stimulator för klitoris. Gala är helt enkelt nästa generationens stimulator för kvinnor. Dess form masserar dig med sköna vibrationer i alla möjliga mönster. Du har flera färdiga mönster men du kan också göra dina egna.

Genom att koppla samman din stimulator med We-Vibes app kan du kontrollera vibratorn in i minsta detalj. Vi upplever att appen är lyhörd och vibratorn lyssnar snabbt. Gala är 100% vattentät och kan användas i både badkar och dusch. Den kommer med en snygg förvaringsväska och ett smakprov av passande glidmedel från Pjur. Den är dock något dyr och du ska vara glad om du hittar den under tusenlappen.

Fifty Shades of Grey

Secret Touching Finger Massager

Fifty Shades of Grey: Secret Touching Finger Massager
Visa bäst pris

Secret Touching från Fifty Shades serien är en liten och vattentät fingervibrator. Vi gillar de starka vibrationerna som ger riktigt skön stimulering. Att den är vattentät är även en stor bonus, då vi bara älskar fingervibrationer i duschen!

Secret Touching har små, gulliga knottror i toppen av fingret, vilket gör att den även fungerar bra på bröstvårtorna. Den är även vattenfast så du kan ta med den i duschen. Vi rekommenderar att använda den samtidigt med penetration, som en extra stimulans!

SevenCreations

Rabbit Fingervibrator

SevenCreations: Rabbit Fingervibrator rosa
Visa bäst pris

Rabbit Fingervibrator från SevenCreations är en liten och smidig fingervibrator i formen av en kanin. Den är tillverkad i mjukt och kroppssäkert silikon. Perfekt för dig som vill ha en rabbit på fingret!

Rabbit Fingervibrator har två kaninöron och rätt så kraftfulla vibrationer. Den är vattensäker och relativt liten, så utmärkt att ta med sig på semestern. Vi gillar att den är härligt flexibel, mjuk och att den har en silkeslen yta. Man kan även ta ut vibratorn ur fingerhållaren för att använda den separat!

Rocks-Off

Bamboo 10 Speed

Visa bäst pris

Bamboo Ice är liten och diskret men ändå otroligt kraftfull. Den passar riktigt bra i både handen och i handväskan.

Bamboo Ice är en vibrator formad som ett läppstift. Vi har sett det förut, men denna vibrator har fått toppbetyg i tidningen Solo och får det även av oss. Den har 10 kraftfulla vibrationshastigheter är helt vattentät. Det bästa med denna vibrator är att den ger ifrån sig riktigt intensiva och härliga vibrationer.

Bamboo Ice har en slät och vinklad topp. Den lyckas smeka klitoris på ett fantastiskt sätt. Det är verkligen rätt vibrator för just klitorisstimulering och för att jaga den där underbara klitorisorgasmen.

 • Diskret och smidig.
 • Kylig design
 • Vinklad topp
 • Punktstimulering
 • 10 sköna och kittlande vibrationslägen
 • Testvinnare
Motörhead

Motörhead Ace of Spades 7 Function Pleasure Bullet

Motörhead Ace of Spades 7 Function Pleasure Bullet
Visa bäst pris

Snygg vibrator med äkta rock ‘n roll känsla.

Fun Factory

Fun Factory: Volta Vibrator turkos

Simplicity

Simplicity: Avice Bullet Vibrator rosa

Rocks-Off

Rocks-Off: RO-90mm Summer of Love Groovy Baby

Pipedream

Pipedream Fetish Fantasy: Date Night Remote Control Panties svart

LELO

LELO: Nea 2 svart

California Exotic

California Exotic: Leopard Massager Mini

Womanizer

Womanizer: W500/Pro magenta

Rocks-Off

Rocks-Off: Bamboo Gold 10 Speed

LELO

LELO: Lyla 2 Design Edition rosa

MyLovey

Mylovey: Silver Bullet 7 Speed

BCute Curve Rosa

We-Vibe Gala Appstyrd Klitorisvibrator

We-Vibe Wish Klitorisvibrator

Climactic Climaxer Klitoris Vibrator

Nomi Tang Better Than Chocolate 2 Uppladdningsbar Klitorisvibrator

Pipedream

Pipedream: Neon Luv Bunny lila

Womanizer

Womanizer Premium (röd)

Womanizer Premium (röd)
Visa bäst pris

Exklusiv Womanizer med ergonomisk design och sköna funktioner.

Rocks-Off

Rocks-Off: Feranti Rose Gold Collection

Feelztoys

Feelztoys: Clitella Oral Clitoral Stimulator lila

Marc Dorcel

Marc Dorcel Wanderful (svart/guld)

Marc Dorcel: Wanderful svart/guld
Visa bäst pris

Elegant Magic Wand som stimulerar hela kroppen och dina erogena zoner.

You2Toys

Javida Touch Vibe

JAVIDA: Touch Vibe
Visa bäst pris

Sensuell vibrator som masserar hela kroppen och mer erogena zoner.

Womanizer

Womanizer W500/Pro (leopard)

Womanizer: W500/Pro svart/leopard
Visa bäst pris

Underbara orgasmer utlovas med Womanizer W500.

Fifty Shades of Grey

FSoG Holy Cow Rechargeable Wand Vibrator

FSoG Holy Cow Rechargeable Wand Vibrator
Visa bäst pris

Massagestaven som ger dig sensuell njutning och härlig klitorisorgasm.

LELO

LELO Lily (svart)

Topco: Cyberskin Accessories Warming Wand
Visa bäst pris

Liten och kraftfull samt sammetslen klitorisstimulator.

Simplicity

Simplicity: Avice Bullet Vibrator lila

Fifty Shades of Grey

Fifty Shades Freed: Desire Blooms Clitoral Vibrator

Rocks-Off

Rocks-Off: Unihorn Stardust 10 Settings

Pipedream

Pipedream Fetish Fantasy: Remote Control Vibrating Panties

LELO

LELO: Nea 2 blå

You2Toys

You2Toys: Butterfly Suction Cup

Fifty Shades of Grey

Fifty Shades of Grey: Heavenly Massage Bullet Vibrator

LELO

LELO: Ora 2 lila

Doxy

Doxy: The Doxy Massager rosa

Rocks-Off

Rocks-Off: Ammo L’Amour RO-120mm 10 Speed Bullet rosa

Rocks-Off

Rocks-Off: Shot by the Power of Love RO-160mm 10 Speed blå

BNaughty Deluxe Lila och Silver

B Swish Bnaughty Premium Unleashed Vibratorägg

Vive Minu Lay-on Klitorisvibrator

Iroha by Tenga Sakura Klitorisvibrator

LELO Mia 2 Klitorisvibrator Uppladdningsbar

Pipedream

Pipedream: Neon Magic Touch Finger Fun rosa

Pipedream

Pipedream: Fantasy for Her Tease n’ Please-Her lila

Rocks-Off

Rocks-Off: Feranti Gold Bullet Collection

Feelztoys

Feelztoys: Clitella Oral Clitoral Stimulator rosa

Womanizer

Womanizer Liberty (blå)

Womanizer Liberty (blå)
Visa bäst pris

Praktisk och resevänlig Womanizer som stimulerar klitoris med tryckvågor.

Satisfyer

Satisfyer Satisfyer Pro Deluxe Next Generation

Satisfyer: Satisfyer Pro Deluxe Next Generation
Visa bäst pris

Njut av multipla, intensiva och ditt livs bästa orgasmer.

Tenga

Tenga: Iroha Yuki

Crave

Crave: Wink+ Vibrator roséguld

Fifty Shades of Grey

Fifty Shades Freed: Crazy For You Bullet Vibrator

Rocks-Off

Rocks-Off: Little Charm Discretely Delightful 10 Settings roséguld

California Exotic

California Exotic: Waterproof Venus Penis

Dame

Dame: Fin Finger Vibrator mintgrön

California Exotic

California Exotic: Inspire Pulsing Intimate Arouser

Doxy

Doxy: The Doxy Massager lila

Fifty Shades of Grey

Fifty Shades of Grey: We Aim to Please Vibrating Bullet

Je Joue

Je Joue: Mimi ljuslila

Rocks-Off

Rocks-Off: Purple Python RO-80mm 7 Speed Bullet

Lämna en kommentar