Fingervibrator

NMC

Dolfinger

Dolfinger lila
Visa bäst pris

En mångfasetterad vibrator med massor av olika användningsområden. Kan träs på finger, penisen eller på en annan massagestav. Öppnar alltså upp för en helt ny värld av möjligheter.

Tillverkad i ett mycket mjukt och flexibelt jelly-material som är kroppsvänligt och fritt från ftalater. Använd ett vattenbaserat glidmedel för bäst upplevelse.

Nanma

Dolfinger

Dolfinger lila
Visa bäst pris

Mångsidigt söt och liten klitorisvibrator som hjälper dig att nå orgasm på nolltid. Den har många användningsområden: du kan använda den som fingervibrator, penisring eller omvandla din dildo till en rabbit.

Vibratorn har vunnit massor av priser i oberoende tester, bland annat Aftonbladet och Expressen.

Dolfinger är tillverkad i ett otroligt skönt och flexibelt jelly som är kroppsvänligt och naturligt fritt från ftalater.

Dolfinger använder en vibrerande kula med sex olika vibrationsmönster som styrs via en fjärrkontroll. Kulan kan tas ut och användas till separat stimulans om så önskas. Upplev allt från lugna till intensivt starka vibrationer.

Använd ett vattenbaserat glidmedel för en skönare upplevelse och rengör noggrant med en desinficerande gel.

Feelztoys

Mycero Fingervibratorer

Feelztoys: Mycero Fingervibratorer
Visa bäst pris

Vibrerande fingerringar med ett härligt silkeslent silikon. Ger kraftfulla vibrationer trots sin lilla storlek En riktig publikfavorit och en storsäljare under 2017.

Mycero från Feelz Toys är en välkänd och uppskattad liten fingervibrator, som bland annat fått högst betyg i Aftonbladets test av olika fingervibratorer. De kommer garanterat att skapa ännu mera njutning under de hetaste stunderna.

I paketet får du två stycken smidiga, unika och högkvalitativa fingervibratorer. Dess vibrationer är mycket kraftfulla och dess användningsområden många. Använd dem över hela din och din partners kropp, inklusive mer erogena zoner.

Pipedream

Pipedream Finger Fun

Pipedream: Finger Fun blå
Visa bäst pris

En superskön liten leksak som du trär över fingret. Du kan på så sätt stimulera dig själv eller din partner mer intensivt. Den har en härligt knottrig yta som masserar skönt.

Placera med böjda toppen mot din mest känsliga punkt och välj själv intensitet genom att vrida på dess botten. Tillsammans med kraftfulla vibrationer kommer orgasmen inte vara långt ifrån.

PowerBullet

PowerBullet Booty Beads 2 (svart)

PowerBullet Booty Beads 2 (svart)
Visa bäst pris

Analkulor med vibrationer som är perfekt för dig som älskar anala lekar.

Fifty Shades of Grey

Secret Touching Finger Massager

Fifty Shades of Grey: Secret Touching Finger Massager
Visa bäst pris

Secret Touching från Fifty Shades serien är en liten och vattentät fingervibrator. Vi gillar de starka vibrationerna som ger riktigt skön stimulering. Att den är vattentät är även en stor bonus, då vi bara älskar fingervibrationer i duschen!

Secret Touching har små, gulliga knottror i toppen av fingret, vilket gör att den även fungerar bra på bröstvårtorna. Den är även vattenfast så du kan ta med den i duschen. Vi rekommenderar att använda den samtidigt med penetration, som en extra stimulans!

SevenCreations

Rabbit Fingervibrator

SevenCreations: Rabbit Fingervibrator rosa
Visa bäst pris

Rabbit Fingervibrator från SevenCreations är en liten och smidig fingervibrator i formen av en kanin. Den är tillverkad i mjukt och kroppssäkert silikon. Perfekt för dig som vill ha en rabbit på fingret!

Rabbit Fingervibrator har två kaninöron och rätt så kraftfulla vibrationer. Den är vattensäker och relativt liten, så utmärkt att ta med sig på semestern. Vi gillar att den är härligt flexibel, mjuk och att den har en silkeslen yta. Man kan även ta ut vibratorn ur fingerhållaren för att använda den separat!

Marc Dorcel

Magic Finger Clitoris Stimulator

Marc Dorcel: Magic Finger Clitoris Stimulator svart
Visa bäst pris

Magic Finger är en lite större fingervibrator från Marc Dorcel. Den har en ring som med vibrationer ger ditt finger extra krafter. Ringen är tillverkad av medicinsk silikon och har en silkeslen yta. Det vi gillar mest med Magic Finger är de kraftfulla vibrationerna och att den sitter perfekt runt fingret.

Magic Finer har en knottriga ytan som är riktigt skön. Den har också tre olika vibrationshastigheter. Rekommenderas!

Tingling Tongue Powerbullet

PowerBullet Rain Mini Vibrator Bullet

PowerBullet Frisky Finger Vibrator

PowerBullet Breeze Flow Vibrator

Shots Toys

Mjuze: Finger Teaser turkos

Infinity Powerbullet Harness-fri Strap-on

Shots Toys

Mjuze Finger Teaser

Mjuze: Finger Teaser rosa
Visa bäst pris

Mjuze Finger Teaser är en fingervibrator formad för att stimulera klitoris på bästa sätt. Det vi gillar mest med Finger Teaser är de tio vibrationslägen, som alla har en unik känsla. Finger Teaser är gjord av silkeslent silikon som släpper igenom kroppstemperatur, vilket förhöjer känslan ytterligare. Detta är en fingervibrator som känns riktigt bra mot huden. Den är även räfflad, vilket vi upplever som en trevlig överraskning. Rekommenderas (finger-) varmt!

PowerBullet

Frisky Finger PowerBullet Purple

Shots Toys

Mjuze: Finger Teaser svart

Simplicity

Marie Finger Vibrator

Simplicity: Marie Finger Vibrator lila
Visa bäst pris

Marie Finger Vibrator är ytterligare en större modell av en fingervibrator. Marie bjuder på kraftiga vibrationer och ett skönt material i silikon. Inte helt lika bra som Marc Dorcels Magic Finger, men ett bra alternativ. Vibratorn sitter inte helt lika bra på mindre fingrar. Passar dock stora fingrar perfekt.

Ger stimulerande och riktigt starka vibrationer. Den har även en skön form som passar oss perfekt. Knottrig yta som känns bra mot huden. Vacker att se på är den också. Rekommenderas som alternativ till Magic Finger, eller för större fingrar!

Breeze Flow Powerbullet

Extended Breeze Powerbullet

Frisky Finger Powerbullet

Lämna en kommentar