Rekommenderade Dildos

Belladot

Ebba Stor Dildo

Belladot Ebba Stor Dildo (röd)
Visa bäst pris

Tre-stegsvibrator med vågig form och silkeslen yta för ökad njutning.

210th

All Black 32

ALL BLACK 32 LILLA DILDON
Visa bäst pris

En liten dildo som är praktisk när du ska ha dildon med dig, eftersom den enkelt ryms i resväskan eller handväskanDen är designad så att den liknar en riktig penis med läckert formad pung och ollonDildon är gjord av vinylgummi, som är ftalat- och latexfritt. Den är svart, den luktar inte, den är vattentät och den kan användas både analt och vaginaltAll Black 32 mäter 8,5 x 2 cm och införingslängden är 7,5 cm

210th

Fun Factory Joupie Dildo Vibrator rd

Fun Factory Joupie Dildo Vibrator rd
Visa bäst pris

Joupie Dildo Vibrator från Fun Factory har en krökt form vilket betyder att den är idealisk för att stimulera g-punkten. Dildon är vattentät och du kan därför njuta av intensiv sexuell stimulans under duschen. Vibratorn ger konstant irritationsstimulering, men hastigheten hos dessa kan styras.

Fler bra dildos

You2Toys

Pascha

Pascha
Visa bäst pris

Härligt knubbig, naturtrogen stav för lite rejälare njutning.

Pipedream

Basix Rubber Works Slim

Pipedream Basix Rubber WorksSlim 7?Dildo klar
Visa bäst pris

Härlig gummidildo som kan användas som den är, analt och vaginalt samt onani, förspel och sex. Realistisk utseende med särskiljande vener på handtaget.

You2Toys

Gold Vibrator

Gold Vibrator
Visa bäst pris

Guldfärgad lekkamrat i lyxigt utseende. Härligt glidvänligt.

Marc Dorcel

Marc Dorcel Real Vibration

Marc Dorcel: Real Vibration Medium svart & guld
Visa bäst pris

Stilren vibrator med en semi-realistisk design och sköna vibrationer.

210th

Dubbeldildo av stål

Dubbeldildo av stål
Visa bäst pris

Båda ändarna kan användas, både analt och vaginalt Har en stor boll i ena änden och en något mindre i den andra Lätt att kyla ned eller värma upp Lätt att ta med på resan Oerhört diskret, behöver inte ens gömmas undan

Fun Factory

Fun Factory Shake Bouncer Dildo (röd)

Fun Factory: Bouncer Shake Stub Dildo röd
Visa bäst pris

Skön dildo med tre interna bollar som skapar extra stimulering.

Toy Joy

Prince Charming Realistisk Dildo (15 cm)

Prince Charming: Realistisk Dildo 15 cm
Visa bäst pris

Kraftig och verklighetstrogen dildo som fyller dig ordentligt och skönt.

Olika typer av dildos

Om du inte visste det ännu så finns det många olika typer av dildos. När du shoppar efter rätt dildo, så bör du ta hänsyn till dina personliga preferenser. Olika faktorer som struktur, storlek, form, stil och färg beror ju alla på just din unika preferens och smak. Om detta är din första dildo, så ta hänsyn först och främst till dig själv och ta hjälp av följande riktlinjer.

Realistisk dildo eller inte?

Detta är verkligen en smaksak. Vill du fantisera när du njuter själv så kan en realistisk dildo vara bra och ett trevligt sällskap medans en orealistisk kan vara mer lämplig under en parlek. Vissa vill helt enkelt att deras dildos ser ut och känns som verkliga medan andra föredrar att den har en annan design.

Om du vill prova en realistisk dildo så kolla in våra realistiska dildos här.

Om du vill prova en slät och orealistisk dildo så kan du se våra orealistiska dildos här.

Vilket material ska jag välja?

Dildos är gjorda av många olika material, såsom plast, silikon, gummi, trä, metall eller till och med glas. Dessa material har alla sina unika egenskaper i form av känsla, touch, temperatur och utseende. Det är viktigt att välja rätt material, eftersom detta ger dig de bästa sensationerna för alla dina erogena zoner.

Dildos gjorda av gummi eller plast är vanligtvis de mest prisvärda. Tyvärr så är de ganska porösa, så det är bäst att använda en kondom om du delar dem med en partner. Många föredrar gummi, eftersom dildos av gummi kan kännas väldigt mjuka och därför även realistiska. Andra föredrar icke porösa, hårdare material så som silikon eller stålfritt stål, eftersom dessa varar längre och är lättare att bry sig om än porösa. Dildos gjorda av silikon är faktiskt de mest populära typerna på grund av deras flexibilitet och hållbarhet. För att rengöra silikondildos, sterilisera dem i kokande vatten i några minuter eller tvätta dem direkt i diskmaskinen.

Om du letar efter en hård dildo så får du en annan sensation och bör då leta efter en glasdildo, metall eller rostfritt stål. De hårda dildosarna är också bäst för att experimentera med olika temperaturer. Värm eller kyl ner dem innan din lek för variation. Du kan lägga dem i frysen eller ha dem under varmt vatten.

Hur väljer jag rätt dildostorlek?

Storleken på din dildo är också en av de viktigaste faktorerna du måste tänka på när du köper. Du kan alltid prova dig fram med olika storlekar genom att köpa ett par olika, men om du vill få till det rätt direkt från början så kanske du kan fundera på vad du haft inuti tidigare och vad som då känts bäst. Du kan också försöka använda dina fingrar eller andra saker som frukt eller grönsaker får att få hum om vad rätt storlek kan vara för just dig.

Om du även vill använda din dildo som en strap ons

Välj en dildo med bred bas eller med kulor om du ska ha den i en strap-on, då dessa normalt fungerar bäst med en strap-on. Inte alla typer av dildos kan användas i strap-ons. Om du vill prova en på en strap-on, är det bäst att välja en lång så att den inte glida ut lika lätt. Vi rekommenderar att prova en med räfflad huvud, så att bäraren kan känna djup och undvika glidning. När du använder en strap-on dildo med en partner, så är en bra tumregel att mottagaren för välja storleken och bäraren får välja utseendet.

Se alla våra strap-ons här

Dildo med vibrationer

Långt ifrån alla dildos vibrera. Vissa gör det, andra inte. Det finns dock sätt att addera vibrationer till din dildo som inte har det inbyggt. När du gör det, frågar först dig själv vem som kommer ta emot vibrationerna och vart de vill ta emot det. Vill du ta emot vibrationer externt så rekommenderar vi en strap-on vibrator, som Kan bäras under selen. Det finns faktiskt många stap-ons som har hemliga fickor, så vibratorer kan placeras vid dildons bas. Du kan även använda vibrerande penisringar med icke-vibrerande dildos och de kan faktiskt även användas med vibrerande dildos för att göra upplevelsen ännu bättre.

Vinkel

Användare som vill stimulera sina G-fläckar eller P-fläckar bör titta på typer med uppåtriktade axlar. Dessa leksaker inkluderar Noded Back Boring, Romantic Paradise och G-Spot Dolphin till exempel.

Dildos för två

Vissa människor föredrar att uppleva att ta emot tillsammans. Dubbeldildos är perfekta för dessa människor som gillar könsspel och vill känna sig mer kopplade till sina partners.

Ytterligare en kort guide

Mjuk. Mjuka dildos är vanligtvis standardvalet. Om du vill ha en långvarig och högkvalitativ silikonleksak.

Hård. De som vill ha en känsla av fullhet borde prova en dildo av glas, medan de som älskar att stimulera sina G-fläckar och P-punkter borde prova en i rostfritt stål.

Liten. Om du är den typ som inte föredrar en stor storlek, kan du välja mellan kort och smal, medellängd och smal och kort men bred.

G-Spot. De som letar efter G-spot stimulering borde prova dildos med krökta toppar.

Anal. Anala nybörjare ska försöka mindre eller de som är smala men ger ett vibrerande alternativ.

Oavsett vad du väljer, har vi en rad produkter som säkert matchar din personliga njutnings smak. Börja shoppa till dig en fantastisk orgasm. Glöm inte att dessa leksaker alltid blir mer bekväma med några matchande glidmedel och rätt sällskap. Kom också ihåg att rengöra dem ordentligt vid behov.

Alla dildos

Toy Joy

Get Real 6 Inch Dildo Svart

Get Real 6 Inch Dildo Svart
Visa bäst pris

Stadig, stor, svart dildo i bra kvalité och pris!

PrideDildo

Pride Dildo Silicone Rainbow Dildo with Balls

Pride Dildo Silicone Rainbow Dildo with Balls
Visa bäst pris

Realistisk dong tillverkad helt i kroppsnära, mjuk, silikon i pridefärger!

Pipedream

Pipedream Icicles No 21

Pipedream Icicles No 21
Visa bäst pris

Handblåst glasstav elegant utsmyckad med en vacker blomma.

Fun Factory

Big Boss G5 Black Line

Visa bäst pris

Stor, kraftfull vibrator. En vibrator med imponerande storlek som garanterat fyller upp dig. Denna är för dig som aldrig blir helt tillfredsställd. Big Boss, precis som namnet avslöjar, är en stor och bossig dildo.

Skaftet på denna dildo är lika tjockt som toppen vilket gör att den fyller upp på ett härligt sätt. En lätt böj upptill gör penetrationen så lätt som möjligt och kommer även förenkla stimuleringen av din G-punkt.

Den är tillverkad av medicinskt silikon, vilket gör att den ger dig den allra bästa känslan när den vidrör din hud och dina mest känsliga områden.

25% starkare motor än deras tidigare versioner. Trots detta är den förvånansvärt tyst. Den har sex olika hastigheter och sex olika vibrationsmöster. Handtaget är utformat som en ring för bästa möjliga grepp.

Cloneboy

Hudfärgad Dildo Penisavgjutning

Cloneboy: Hudfärgad Dildo Penisavgjutning
Visa bäst pris

Gjut av din penis och ge bort som gåva till din partner.

Gläs

Gläs Orange Tickler Glass Dildo

Gläs Orange Tickler Glass Dildo
Visa bäst pris

Härlig, vågig glasstav för vaginal stimulans!

Toy Joy

Toy Joy Get Real (23 cm)

Toy Joy: Get Real 23 cm
Visa bäst pris

23 cm lång och realistisk dildo för en verklighetstrogen upplevelse.

LELO

LELO Isla Designer Dildo

LELO Isla (lila)
Visa bäst pris

Magnifikt utformad medelstor vibrator som ger dig njutning.

LELO

Elise 2

LELO: Elise 2 rosa
Visa bäst pris

Något dyr, men förföriskt vackert designad vibratordildo, som levererar något så unikt som en nästan ljudlös njutning. Finns i färgerna Rosa, Lila och Svart som alla är vackra.

Två kraftfulla motorer som levererar åtta lekfulla vibrationsmönster. Silkeslen yta av kroppsvänlig silikon. Vibratorn är uppladdningsbar, vilket vi alltid uppskattar.

Detta är en riktig testvinnare och presterar alltid bra i alla tester. Tyvärr så är något som många tester ignorerar just priset. Den kostar väl över 1000 kr. Men vill du unna dig det bästa så är den helt klart värd det. Den har faktiskt något utöver och bättre än andra vibratorer, den är utrustad med inte bara en motor utan två, en i botten och en i toppen.

You2Toys

Galaxa Dubbel Dildo

YOU2TOYS GALAXIA DUBBEL DILDO
Visa bäst pris

Du kan använda båda ändarna av den här dubbeldildon, och du kan använda den både analt och vaginalt. Har kraftiga rillor för intensiv stimulering vid varje ut- och införing. Tillverkad av ett så mjukt material att den kan böjas på mitten för användning analt och vaginalt samtidigt. Mäter 19 cm på längden, och den tunna änden mäter 1,5 cm i diameter medan den tjocka änden mäter 3,5 cm i diameter.

Pipedream

Pipedream Slim Dillio 7 inch (lila)

Pipedream: Dillio 7 inch Slim lila
Visa bäst pris

Realistisk och kvalitativ dildo med perfekt böj för stimulering av g-punkt.

Belladot

Belladot Sofia Vibrerande Dildo

Belladot Sofia Vibrerande Dildo (rosa)
Visa bäst pris

Belladot Sofia är en mjuk och böjbar dildo med matt och silkeslen yta.

SevenCreations

King Kong

King Kong
Visa bäst pris

Enorm vibrerande XXL-dildo på 35 cm och 6,5 i diameter.

Toy Joy

Diamond Black G-Sense

Diamond Black G-Sense
Visa bäst pris

G-punktsstav som är vinklad i toppen för att komma åt.

Doc Johnson

Wonderland The Mystical Mushroom

Wonderland The Mystical Mushroom
Visa bäst pris

Den magiska svampen kommer stimulera din klitoris.

OVO

OVO F8

Cobeco: Intimate Skin Light
Visa bäst pris

Läcker massagestav, svart, silkeslen och med gulddetaljer

ZINI

Roae

Zini: Roae lila/svart
Visa bäst pris

Sensuellt vacker vibrator/dildo med en perfekt form. Den har dubbla motorer och mycket skön stimulering. Med en unik form som följer kroppens naturliga anatomi kommer den snabbt bli din favorit.

Vibratorn är tillverkad av otroligt skönt silikone vilket gör upplevelsen otroligt härlig. Skaftet är perfekt format och når din G-punkt på ett bra sätt som vi gillar.

Med dubbla motorer, en i toppen och en längre ned, kommer de 15 olika pulserande lägena tillsammans med 5 olika nivåer för intensitet att fördelas jämnt och skönt längs med hela vibratorn.

Doc Johnson

Bam Huge Realistic Cock

Doc Johnson: Bam Huge Realistic Cock
Visa bäst pris

Porrstjärnans penis är 34 cm lång och väger 1,4 kilo.

Fun Factory

SLIMVibe Jazzie MiniVibrator

Fun Factory: Jazzie SmartVIBE Minivibrator svart
Visa bäst pris

Sexig vibrator i en slimmad design med vågig form som stimulerar dig skönt.

SevenCreations

Ladyfinger Vibrator (silver)

Ladyfinger Vibrator (silver)
Visa bäst pris

Glänsande liten vibrator med avsmalnande topp och räfflad underdel.

Heat

Heat Blaze 9X Self-Heating Silicone Vibrator

Heat: Blaze 9X Self-Heating Silicone Vibrator
Visa bäst pris

Sexig vibrator som vibrerar, pulserar och kan värmas till kroppstemperatur.

Toyz4Lovers

Real Rapture Sky Emtion 10″

Womanizer Premium (röd)
Visa bäst pris

En riktigt bamse-dildo för kvinnor som bara nöjer sig med det största

Tom of Finland

Tom of Finland Pekka’s Cock

Tom of Finland: Pekka's Cock
Visa bäst pris

Stor och realistisk dildo med en unik och konstnärlig design.

OVO

OVO F8 (lila/vit)

OVO: F8 Vibrator vit/lila
Visa bäst pris

Elegant vibrator med en stimulerande design och sköna vibrationer.

OVO

OVO F10 (vit/krom)

Secura: Nature Feeling Kondomer 50-pack
Visa bäst pris

Elegant och vacker massagestav med fem kraftfulla vibrationsprogram.

SevenCreations

Double Mini

Double Mini
Visa bäst pris

Double Mini är en liten dubbeldildo i läcker lila färg.

Maia Toys

Marcia Dildo Neon

Marcia Dildo Neon
Visa bäst pris

En mycket prisvärd dong i snygg design och silikon!

210th

Fun Factory Dildo ”Magnum”

Fun Factory Dildo ''Magnum'' Brombær
Visa bäst pris

Dildo til vaginal- og anal stimulerering. Længde: 18,5 cm. Diameter: 3,4 cm. Materiale: 100% silikone.

Je Joue

Classic Bullet

Je Joue Uppladdningsbar Classic Bullet Vibrator
Visa bäst pris

Detta är en extremt lyxig bulletvibrator. När du lyfter av askens lock kommer du se Je Joue Classic Bullet i asken. Vibratorn ser mycket inbjudande ut. Till vibratorn medföljer en USB-kabel för att ladda den, en manual och en lustig liten gummiögla som vi återkommer till senare. Förpackningen är verkligen utsökt på alla sätt. Hela upplevelsen att packa upp den här underbara lilla vibratorn är full med förväntan och en stark känsla av lyx. Smakfullt och stilrent.

En bulletvibrator är definitivt något som varje kvinna bör äga. De är diskreta i sitt utförande och enkla att använda. De har samtidigt många användningsområden och är mycket sköna. Dessutom är de ofta inte speciellt dyra, så du får garanterat mycket njutning för pengarna.

Intensiva orgasmer och kompakt njutning med denna läckra bulletvibratorn Classic från Je Joue. Om du är på jakt efter en liten men kraftig klitorisvibrator så är denna helt rätt för dig! Den har silkeslent silikon och döljer en effektiv bulletvibrator.

Som en bonus får du en silikonhållare till 2 fingrar så att vibratorn enkelt kan monteras i handen. Fäst den runt två fingrar och starta dess sköna vibrationer för att stimulera klitoris och andra erogena zoner. För dig som älskar att stimuleras med ett finger kommer den garanterat göra underverk. Ta din njutning till nästa nivå med riktigt sköna vibrationer.

Denna stilrena minivibrator har en silkeslen yta av silikon och erbjuder kraftfulla vibrationer som levereras med precision. Vibratorn är uppladdningsbar och vattentät och har en full längd på 9,5 cm. USB-laddare ingår. Classic Bullet har hela 7 olika vibrationsmönster och 5 hastigheter med över 30 stimuleringskombinationer som garanterat kommer ge dig optimal njutning varje gång. , Upplev allt från försiktiga pirr till djupa vibrationer. 100% vattentät så upplev gärna dess vibrationer även under vattenytan. Den diskreta storleken gör den lätt att ha med sig i väskan så att du alltid har njutningen nära till hands.

210th

Strap on Dildo-Hudfärg

Strap on Dildo-Hudfärg
Visa bäst pris

Til hende og hende & ham og hende!Til den lesbiske lyst eller til liderlige rollespil: Nu kan hun forkæle ham bagfra! Strap-on med 3 forskellige dildoer, af sort glidevenligt materiale: En penis i naturlook (16 cm lang, Ø 3,5 cm) , en smal analdildo (15 cm lang, Ø 1,5 cm-2,5cm) og en anatomisk perfekt formet G-Punkt-Dildo (15 cm lang, Ø 3,5 cm) . Dine grænseløse vaginale og anale lystfantasier kan du nu få tilfredstillet. . . Strap-on påspændingstrussen kan justeres, så den sidder perfekt. Inklusive ”Flutschi” glidemiddelprøve.

210th

NMC sweet temptations dildo

NMC sweet temptations dildo
Visa bäst pris

Har sugkopp på undersidan som gör att den sitter säkert på en plan yta och kan användas utan händer Perfekt för både anal och vaginal penetration och därmed för både män och kvinnor Kan användas för onani eller extra hett förspel med din partner Tillverkad av ftalatfritt PVC vilket är ett flexibelt material som är mjukt och behagligt mot huden och lätt att rengöra Längden är 18 cm och diametern 2,9-3,8 cm

Doc Johnson

Sprutande Dildo The Amazing Squirting Cock

DOC JOHNSON THE AMAZING SQUIRTING COCK SPRUTANDE DILDO
Visa bäst pris

Dildo som både liknar och känns som en äkta penis till både män och kvinnor, analt och vaginaltÄr fast, men flexibel så den kan vippas och röras och på så sätt målinriktas helt precistKan spruta med hjälp av en liten pump som kan fyllas med vätska och sprutas ut genom det lilla hålet i penishuvudetHar sugkopp i botten som kan sättas fast på glatta ytor så du kan använda dildon utan att använda händerDet medföljer ett prov med Doc Johnson Splooge Juice, som liknar sperma både i konsistens och färg

Doc Johnson

Dick Rambone Dildo

DOC JOHNSON DICK RAMBONE DILDO
Visa bäst pris

Dildo med en storlek som passar dig som inte kan få den stor nogPerfekt till både män och kvinnor analt till män och analt och vaginalt till kvinnorHar realistisk utseende och känns också som den äkta varan stöpt efter porrstjärnan Rambones ädlare delarFramställd av mjukt och hudvänligt material som är allergitestat och utan ftalater och latexHar sugkopp i botten så den kan sättas fast på släta ytor så du kan använda dina händer andra ställenDet medföljer prov på glidkräm

Doc Johnson

The Realistic Cock Vibration Dildovibrator

DOC JOHNSON THE REALISTIC COCK VIBRATION DILDOVIBRATOR
Visa bäst pris

Dildovibrator med stora dimensioner till den erfarna användaren och dig som gärna vill fyllas ut ordentligt analt eller vaginaltÄr realistisk i utförande helt från det perfekte utseendet till det mjuka, men fasta materialet som påminner otroligt mycket om riktig hudMed sugkopp som kan sättas fast på glatta ytor så den kan användas utan händerHar inbyggd vibrator med tråd- och steglös multispeedvibrationer som kan märkas i hela skaftet lätt att regulera på knappen precis ovanför sugkoppenDet medföljer förvaringspåse, men batterier 2 AA-batterier ska köpas separat

Doc Johnson

The Hand Fistingdildo

DOC JOHNSON THE HAND FISTINGDILDO
Visa bäst pris

Stor dildo som lämpar sig för fisting, eftersom den kan fylla dig ordentligt både analt och vaginaltKan användas med en vattenbaserad glidkräm eller fisting gelHar utseende, form och storlek efter handen och underarmen på en fullvuxen manFingrarna, som har antydning av knogar, kortklippta naglar samt ådror och rynkor, är formade som en anknäbb, som är perfekt till fistingFramställd av Doc Johnson, som är kända för gott hantverk som spelar bra med kroppen och som kan uppfylla dina drömmar

You2Toys

Crystal Duo Dubble Dildo

YOU2TOYS CRYSTAL DUO DUBBEL DILDO
Visa bäst pris

Två dildos i en – den har nämligen ollon i båda ändar, så den kan användas dubbelt. Använd den solo i anus och vagina samtidigt eller dela den med din partner. Är genomskinlig och har rillor och fåror längs hela skaftet. Tillverkad av mjukt och behagligt jelly-material, som gör den böjlig, men inte så böjlig att den inte kan ge målriktad stimulering. Lätt att rengöra med varmt vatten och tvål.

You2Toys

European Lover Dildo-Vibrator

YOU2TOYS EUROPEAN LOVERDILDO-VIBRATOR
Visa bäst pris

Naturtrogen dildo-vibrator med tre olika hastigheter och fjärrstyrning med kabel som är enkel att användaHar form och färg som en äkta penis – ända från ollonet i toppen till de markerade ådrorna som löper hela vägen ner över skaftetMed sugkopp i botten som ger möjlighet att använda dildon utan att hålla den i handen eftersom den kan sättas fast på släta ytorKan användas analt och då fungerar sugkoppen som stopp

210th

King Cock 7 Stiffy Vibrerande Dildo

King Cock 7 ''Stiffy vibrerande dildo
Visa bäst pris

King Cock Stiffy 7” är tillverkad av Pipedream vilket innebär den bästa kvaliteten. Stiffy är en naturtrogen vibrator och dildon är större än genomsnittet. Vibratorn är verklighetstrogen tack vare sin ådring och ett naturtroget ollon. King Cock Stiffy 7” har ett flertal hastigheter på vibrationerna. Stiffy är 100% vattentät, vilket är perfekt för våta lekar. Dildon drivs av 1 x AA-batteri – ingår ej.

Salmiak

Salmiak
Visa bäst pris

Salmiak är en klassisk rak massagestav med mycket kraftfulla vibrationer. Den är tillverkad av hård ABS-plast i svart färg med sammetslen yta. Vibratorn är av steglös vibration och går således att få i lugna och starka vibrationer. Den är dessutom helt vattentät vilket gör den lämpad att använda i både dusch och bad. Om du lätt blir öm i underlivet eller vill hålla på länge kan vi varmt rekommendera denna vibrator. Hårdplasten och den släta ytan minskar friktionerna.

210th

Rebel liten dildo

Rebel liten dildo
Visa bäst pris

Pungen fungerar som en stoppkloss vid anal stimulering Använd med vattenbaserat glidmedel för en ännu skönare upplevelse Som en kopia av en svensk penis Är tillverkad i mjukt gelematerial för en realistisk känsla Helt vattentät, vilket gör den perfekt för vattenlekar

210th

King Cock 5? Stiffy ? Dildo Vibrator

King Cock 5? StiffyDildo Vibrator
Visa bäst pris

Realistisk dildo vibrator från PipedreamUpplevs som äkta varaFormad som en riktig penis med vener och ollonKraftfulla multi-speed vibrationerVattentät, så kan med fördel tas med i badetAnvändar 1 x AA-batteri – som inte ingår

210th

Fun Factory ”Ocean” mini dildo vibrator lyserd

Fun Factory ''Ocean'' mini dildo vibrator lyserd
Visa bäst pris

En lille og diskret dildo vibrator. Perfekt til begyndere. Stimulerer på vagina og klitoris. 8 forskellige vibrations-niveauer og 3 pulserende vibrations-mønstre. Længde: 14 cm. Diameter: 3,8 cm. Materiale: 100% silikone. Genopladelig – OBS!!!: Oplader skal købes separat!!!

210th

King Cock 10? Vibrating Cock with balls ? Dildo Vibrator

King Cock 10? Vibrating Cock with balls ? Dildo Vibrator
Visa bäst pris

En stor naturtrogen dildo med pung och har olika vibrationslägen. Dildon är handgjord med synliga ådror, realistiskt ollon och pung. King Cock 10 ” har ett flertal hastigheter på vibrationerna. Vibratorn har avtagbar sugkopp som kan fästas på släta ytor. Kan sättas i en sele och fungerar som en strap-on

210th

Fun Factory ”New Wave” dobbelt-dildo sort

Fun Factory ''New Wave'' dobbelt-dildo sort
Visa bäst pris

Dobbelt-dildo til vaginal eller anal stimulation. Længde: 33 cm. Materiale: 100% silikone. Farve: Sort.

210th

BAD KITTY ANAL DILDO-VIBRATOR

BAD KITTY ANAL DILDO-VIBRATOR
Visa bäst pris

En skrikigt röd analvibrator från Bad Kitty läcker och eggandeDen inbyggda vibratorn har 7 olika hastigheter, som enkelt justeras i botten av dildonVibratorn mäter 17,5 cm och har en diameter på 2,5 cm, så den är lämplig för dig som inte har så stor erfarenhet av anala lekarTillverkad av TPE-plast, är böjlig i spetsen och är vattentätVibratorn använder 1 AA-batteri (medföljer inte)

210th

PicoBong ? Kaya Rabbit vibe Dildo vibrator blaa

PicoBong ? Kaya Rabbit vibe Dildo vibrator blaa
Visa bäst pris

Kaya er en dildo vibrator der giver den klassiske rabbit vibrator et nyt og mere levende rygte. Kaya er lavet til at stimulere klitoris med sine 12 forskellige vibrations mønstre, men stimulerer samtidig skede og g-punkt. Er der en vibrator der kan give dig en fantastisk orgasme skal det være denne. Kaya skal bare fodres? med 2 x AAA batterier (medfølger ikke) også er den vandtæt.

210th

King Cock Strap-On Harness M/8? Dildo lys hudfarvet

King Cock Strap-On Harness M/8? Dildo lys hudfarvet
Visa bäst pris

Harness med tilhørende dildo i realistisk form og udseende i en pænt stor størrelseRobust harness med kraftige D-ringe, så du kan justere størrelsen helt op til over 130 cm i livviddeDildoen har realistisk formet hoved og markante, blålige årer langs skaftetDildoen kan bruges håndfrit, da den har sugekop i bunden, som kan sættes fast på glatte overflader f. eks. på fliserne i brusekabinenBåde harness og dildo kan nemt rengøres med varmt vand, sæbe og Toy CleanerDer medfølger tre O-ringe af forskellig størrelse til at sætte dildoer af forskellig størrelse fast i, og der medfølger også Toy Cleaner og glidecreme

210th

NJOY Fun Wand G-punkts ståldildo

NJOY Fun Wand G-punkts ståldildo
Visa bäst pris

Stimulerar G-punkten – kan användas både vaginalt och analt Tillverkad av rostfritt stål – slät yta 20 cm lång och 2,5 cm i diameter Stimulerar kvinnan och mannen – möjligheterna är oändliga Använd med ett glidmedel för att nå maximal njutning

210th

REAL DEAL NATURLIG DILDO-VIBRATOR

REAL DEAL NATURLIG DILDO-VIBRATOR
Visa bäst pris

En dildovibrator som liknar och känns som en riktig penis – kan användas i både vaginan samt för stimulering på klitoris och i området omkring klitorisDen har kraftfull vibrator, som regleras steglöst bara genom att vrida i botten – den vibrerar med hjälp av två AA-batterierTillverkad av läckert mjukt och friktionsfritt material utan innehåll av ftalaterDildon mäter 19 cm – införingslängd på 17,5 cm – och har en diameter på 3,5 cm, ungefär som en äkta penis

210th

Icicles No 29 blå glasdildo

Icicles No 29 blå glasdildo
Visa bäst pris

Vacker handblåst glasdildo i blått Material: tillverkad av borosilikat (säkerhetsglas) Allergivänlig och 100% fri från ftalater Lätt böjd för att komma åt g-punkten Sköna ribbor över hela skaftet Generös längd: ca. 17,8 cm En smal dildo, bredd: 3 cm Den går att använda både vaginalt och analt

210th

NJOY Eleven Ståldildo

NJOY Eleven Ståldildo
Visa bäst pris

Unik och annorlunda dildo som kommer garanterat att ge dig många härliga orgasmer Idealisk för G – punkt stimulering Tillverkad av rostfritt stål – mycket slät 28 cm lång och 5,1 cm i diameter Använd tillsammans med ett glidmedel för att nå maximal njutning

210th

Fun Factory Bück Dich ? Paddle Og Dildo-Sort

Fun Factory Bück DichPaddle Og Dildo-Sort
Visa bäst pris

Flot formet dildo i anatomisk design i den ene ende, paddle i den anden. Gennemtænkt design: Brug den ene ende som både dildo og håndtag. Vinklet hoved til ekstra stimulation. Vandtæt for nem rengøring eller leg i badet. Perfekt til SM-leg eller lidt ekstra spark? på lagnerne.

210th

Icicles no 24 glasdildo

Icicles no 24 glasdildo
Visa bäst pris

Tillverkad med härdat glas i utmärkt kvalité. Vattentät och enkel att rengöra. Allergivänlig och fri från ftalater. Längd på cirka 15,3 cm. Handblåst – vilket gör varje dildo unik. Mäter en omkrets på 9. 9 cm. Snygg design med en feminin känsla. Ger två funktioner med en räfflad och knottrig sida.

210th

Realistixxx Real Lover dildo med sugkopp

Realistixxx Real Lover dildo med sugkopp
Visa bäst pris

Tillverkad av ftalatfritt PVC som är flexibelt Med en sugkopp som bas så att den kan stå på en slät yta 100% vattentät så att du kan använda den i duschen eller badet Kan användas både analt och vaginalt av singlar eller par 19 cm lång med en längd på 12,5 som förs in

210th

King Cock 7? Vibrating Cock with balls ? Dildo Vibrator

King Cock 7? Vibrating Cock with ballsDildo Vibrator
Visa bäst pris

King Cock 7 ” är en dildovibratorTillverkad av det amerikanska företaget PipedreamDesignen är handgjord in i minsta detaljHar markerade ådror och ett naturtroget ollon samt pungKing Cock 7 ” har ett flertal hastigheter på vibrationernaDildon har en avtagbar sugkoppKan sättas i en sele och fungera som en strap-on

210th

AFRICAN LOVER DILDO

AFRICAN LOVER DILDO
Visa bäst pris

Stor dildo på hela 22 cm för en djup och intensiv penetrering!Designad för att simulera en riktig penisFot med sugkopp möjliggör handfri, stående stimulering – perfekt för användning i duschenBör alltid användas med vattenbaserat glidmedelKan användas till både vaginal och anal stimuleringInnehåller inga ftalater

210th

Cloneboy Black Dildo

Cloneboy Black Dildo
Visa bäst pris

Avgjutningsröret mäter 23 cm i längd och har en diameter på 7,3 cm Materialet är tillverkat av naturliga alger Avgjutningen blir 100% vattentät vilket gör att den går bra att ta med i duschen eller badet Gör en fräck kopia av din manlighet – snabbt och enkelt hemma Perfekt present till din partner när ni inte har möjlighet att träffas

210th

King Cock 8 vibrerande penis Dildo Vibrator

King Cock 8 vibrerande penis Dildo Vibrator
Visa bäst pris

Vibrations dildo i mycket realistisk designFrån det amerikanska varumärket PipedreamHandgjorda med öga för varje detaljMed synliga nerver och realistiskt ollonMultispeed vibrationerNjut av handsfree – tack vare den fasta sugkoppenKan också sättas i en sele och användas som en strap-on dildo

210th

Laid D.1 Dildo ‘Stone’ TESTVINNARE

Laid D.1 Dildo 'Stone' TESTVINNARE
Visa bäst pris

Dildon är 20 centimeter lång och väger 400 gram Du för enkelt in den i slidan med hjälp av lite glidmedel Tack vare sin böjda form stimulerar den intensivt G-punkten Tillverkad i polerad ”Blue Pearl Larvikite” – norsk månsten Använd på egen hand eller tillsammans med din partner under ett hett förspel

210th

Fetish Collection Gag med dildo

Fetish Collection Gag med dildo
Visa bäst pris

Gag med läcker dildo som ser ut och känns som en riktig penis Kan användas av par för trekanter och gruppsex, oavsett sexuell läggning Är justerbar med spänne – enkel att använda Rengör med en mild tvål och vatten Kommer garanterat att bli en favorit bland sexleksakerna

210th

King Cock 10? Stiffy ? Dildo Vibrator

King Cock 10? StiffyDildo Vibrator
Visa bäst pris

Stor, realistisk dildo vibrator tillverkad av PipedreamKänns som äkta varaformad som en riktig penis med ådror och ollonKraftfulla multi-speed vibrationerlätt att rengöra och underhålla100% vattentätAnvänder 2 x C-batterier – ingår inte

210th

Vibe Therapy Flexire Dildo Vibrator

Vibe Therapy Flexire Dildo Vibrator
Visa bäst pris

Formad för att nå din G-punkt 7 olika vibrationsmönster – enkelt att växla mellan Tillverkad av silikon och ABS-plast – fri från ftalater Vibratorn är 24 cm lång och har en diameter på 1,5 till 3,2 cm Använd tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel

210th

Latexa uppblåsbar LATEX-DILDO

Latexa uppblåsbar LATEX-DILDO
Visa bäst pris

Uppblåsbar dildo – du bestämmer själv storleken Säkerhetsventil – du får ut luften enkelt och snabbt Kan användas vaginalt och analt Perfekt för både män och kvinnor, singlar och par Använd med ett glidmedel för att nå maximal njutning

210th

Realistixxx Dildo ‘Number One’

Realistixxx Dildo 'Number One'
Visa bäst pris

Realistisk med stort ollon, vener och stora testiklar Hela 15 centimeter i total längd Ett generöst inmatningsdjup: Cirka 12 cm Tjock och skön diameter: Cirka 3,7 cm. Tillverkad i naturfärgat PVC som ger en skön känsla Den innehåller inte några giftiga ftalater

210th

YOU2TOYS EUROPEAN LOVER ? STOR DILDO

YOU2TOYS EUROPEAN LOVERSTOR DILDO
Visa bäst pris

Verklighetstrogen dildo av mjuk och flexibel PVC för anal eller vaginal penetration – för både män och kvinnor, singlar och parMed naturtrogna blodådror längs skaftet, naturtrogna veck, en naturtrogen ljus husfärg och ett verklighetstroget ollon i den rätta färgenHar sugkopp i botten så den kan sättas fast på plana ytor – dessutom fungerar den som stopp vid anal användningPerfekt för dig som gärna vill ha en dildo som liknar en penis som helst är av det större slagetLätt att rengöra då den är vattentät och enkelt kan tvättas av med varmt tvålvatten och eventuellt antibakteriell rengöringsspray

210th

Latexa uppblåsbar dildo i naturlig storlek

Latexa uppblåsbar dildo i naturlig storlek
Visa bäst pris

Uppblåsbara dildo i naturlig storlek – liknar och känns som en riktig penis Kan användas av både kvinnor och män – vaginalt och analt Varje gång du pumpar kan du känna hur dildon växer inom dig Använd tillsammans med ett glidmedel för att nå maximal njutning Kan bäras i handväskan – kan användas närsomhelst och varsomhelst

210th

Tantus Ripple Analdildo

Tantus Ripple Analdildo
Visa bäst pris

Ta en del i taget tills att du känner dig redo att föra in dess hela storlek Är vattentät och lätt att rengöra – Tål maskindisk Lämplig för både män och kvinnor och kan användas med sele Den ultimata analdildon för dig som aldrig tidigare provat analsex Använd tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel

210th

Latexa Uppblåsbar Dildo

Latexa Uppblåsbar Dildo
Visa bäst pris

Uppblåsbar härlig dildo med säkerhetsventil Du kan själv välja hur stor den ska bli Liknar och känns som en riktig penis Kan användas både analt och vaginalt Rengör den efter varje användning

210th

King Cock Squirting Cock ? 9? Sprjte-Dildo M/Testikler lys hudfarve

King Cock Squirting Cock9? Sprjte-Dildo M/Testikler lys hudfarve
Visa bäst pris

Vellignende dildo der kan sprøjte med sperm? eller anden væskeEr helt realistisk med penishoved, skaft, testikler og riller, furer og rynker lige nøjagtigt, hvor de skal være for at ligne den ægte vareKan sprøjte ud gennem et lille hul i penishovedet qua den medfølgende pumpebold, der fyldes med væske og sættes ind i dildoen

210th

YOU2TOYS EUROPEAN LOVER NATURTROGEN DILDO MED SUGKOPP

YOU2TOYS EUROPEAN LOVER NATURTROGEN DILDO MED SUGKOPP
Visa bäst pris

Lång och smal, naturtrogen dildo med markerade ådror och verklighetstroget ollonHar sugkopp i botten, så den kan monteras på jämna ytor och användas handfrittKan användas både analt och vaginalt av både män och kvinnor, samt både nybörjare och erfarnaÄr vattentät, så den kan tas med i badrummet, och så den är enkel att rengöra

210th

King Cock Squirting Cock 11? ? Sprjte-Dildo M/Testikler Lys hudfarve

King Cock Squirting Cock 11?Sprjte-Dildo M/Testikler Lys hudfarve
Visa bäst pris

Realistisk, sprøjtende dildo med penishoved, året skaft og testikler i bunden, som også fungerer som stopper?, hvis du bruger den analtEr nem at bruge ved at fylde den medfølgende pumpebold op med væske, sætte den i dildoen og klemme på den når dildoen skal komme?Der medfølger Jizzle Juice (vandbaseret glidecreme der føles og lugter som sperm) og Toy Cleaner til efterfølgende rengøring af dildoen

210th

ElectraStim Silicone Noir Ovid Elektro G-punktsdildo

ElectraStim Silicone Noir Ovid Elektro G-punktsdildo
Visa bäst pris

Har elektroder längs axeln så att den ger god stimulans. Lämplig för både onani och förspel Hittar g-punkten och ger härliga sprutorgasmer. Passar bägge könen och används både vaginalt och analt. Passar ej att användas av gravida eller dig med pacemaker.

210th

Latexa STOR uppblåsbar Latex dildo

Latexa STOR uppblåsbar Latex dildo
Visa bäst pris

Stor dildo i form av en penis Säkerhetsventil – du kan snabbt och enkelt tömma dildon Ollon och kittlande ådror hela vägen längs axeln Kan användas vaginalt och analt Kan användas av män, kvinnor, par och singlar

210th

ZADO læder g-streng m. 2 dildoer-Sort

ZADO læder g-streng m. 2 dildoer-Sort
Visa bäst pris

Læder g-streng med 2 dildoer Længde dildoer: 12 cm og 14 cmDiameter dildoer: 3,5 cmMateriale: Spltlæder, polyurethan, metal og silikonStørrelse: S-L

210th

Latexa uppblåsbar LATEX DILDO

Latexa uppblåsbar LATEX DILDO
Visa bäst pris

Läcker dildo som kan blåsas upp Kan användas av både män och kvinnor, par och singlar Liknar och känns som en riktig penis Säkerhetsventil – det är enkelt och snabbt att tömma dildon Kan användas vaginalt och analt

210th

CRYSTAL CLEAR JELLY DILDO MED SUGKOPP

CRYSTAL CLEAR JELLY DILDO MED SUGKOPP
Visa bäst pris

Stor, naturtrogen dildo i kristallklar jellyFormar sig efter kroppen och kan sättas fast på släta ytorBra för både solosex och lekar med din kärestaStora blodådror och anatomisk utformning säkrar en mycket naturtrogen upplevelseKan användas i badet

210th

Latexa Realistisk uppblåsbar DILDO

Latexa Realistisk uppblåsbar DILDO
Visa bäst pris

Uppblåsbara dildo som liknar och känns som en riktig penis Pumpa in luft genom att tycka på bollen och släpp ut luft genom att använda ventilen Du känner hur den fylls inom dig Kan användas av män, kvinnor, par och singlar Kan användas vaginalt och analt

210th

DOC JOHNSON THE MANGINA ? DILDO OCH MASTURBATOR

DOC JOHNSON THE MANGINADILDO OCH MASTURBATOR
Visa bäst pris

Masturbator, sleeve och dildo till anal och vaginal användning i en och samma sexleksak perfekt till henne, honom och/eller paretÖppningen är rund och liten, men flexibelInuti är den utrustad med räfflor och knottror och utanpå med penishuvud och markanta ådror för den ultimativa upplevelsenFörbättrar både omkrets och längd på hans penisÄr framställd efter en antibakteriell Sil-A-Gel formel som gör att den alltid är ren och hygienisk effekten försvinner inte vid bruk

210th

Fun Factory Mr Boss ? Dildo Vibrator-Sort

Fun Factory Mr BossDildo Vibrator-Sort
Visa bäst pris

Topkvalitet fra Fun Factory. En meget populær dildo prøv selv hvorfor. Vinklet hoved for ekstra stimulation af dit g-punkt. 100 % vandtæt, der sikrer nem rengøring og ekstra tilfredsstillende brusebade. 4 vibrationsmønstre og 6 forskellige hastigheder gem din yndlingsindstilling.

210th

Perfect Fit ? Zoro Strap-on Dildo Black-14 cm

Perfect FitZoro Strap-on Dildo Black-14 cm
Visa bäst pris

Strap on dildo der kan bruges af og på både mænd og kvinder Er elastisk, så den er nem at få på og af uden tilpasning og justering, og så den sidder helt tæt ind til kroppenHar åbning under dildoen til vaginal leg eller til en penis i slap eller erigeret tilstandDildoen er fremstillet i silikoneFås i 2 størrelser – 14 cm og 16,5 cm

210th

DOC JOHNSON DOUBLE HEADER DUBBELDILDO Svart

DOC JOHNSON DOUBLE HEADER DUBBELDILDO Svart
Visa bäst pris

Dildo med hoved i begge ender, så den kan forkæle dig både i anus eller vagina samtidigKan også benyttes til at deles om, ligegyldigt om det er anus eller vagina, hvilket giver den en utrolig alsidighedEr meget fleksibel, så den kan bukkes sammen på midten eller i en anden retning, som I nu ønsker detHar markante årer, som er utroligt pirrende, og giver oplevelsen en følelse af realisme

210th

Sexgurka Dildo

Sexgurka Dildo
Visa bäst pris

Dildo förklädd till en gurka – toppen fungerar som ett lock Utsidan av den ser ut som en riktig gurka, insidan är en knottrig dildo formad med ett ollon på toppen Dildon kan suga upp vatten eller annan vätska upp som kan sprutas ut igen när du känner för det Kan användas både analt och vaginalt – av både män och kvinnor Är lätt att rengöra med varmt vatten och lite mild tvål

Deluxe Ballgag med dildo

Deluxe Ballgag med dildo

Deluxe Ballgag med dildo
Visa bäst pris

Denna deluxe-ballgag har en realistisk munboll på ena sidan av läderfästet och en svart realistik dildo på den andra. Läderselen omger din partners huvud och kan även låsas med lås och nycklar som medföljer. Ögonmask på köpet! Gjord i Läder, ABS och PVC-plast.

210th

DOC JOHNSON VAC-U-LOCK REALISTIC DILDO

DOC JOHNSON VAC-U-LOCK REALISTIC DILDO
Visa bäst pris

Naturtro dildo som liknar en penis och känns som en penis, den håller bara erektionen evigtÄr framställd av superläckert material som gör den behaglig att använda och lätt att målinriktaPerfekt till både vaginal och anal införing, således lämpad till både kvinnor och mänÄr 100 % vattentät så den kan tas med under duschen eller i badet, och den är lätt att rengöra efter brukKan användas med vattenbaserad glidkräm

210th

ALL BLACK 23 JÄTTEDILDO

ALL BLACK 23 JÄTTEDILDO
Visa bäst pris

En enorm dildo för dig som har erfarenhet av att använda dildos kvinna som manDildon liknar en penis i formen dock större men har en helt slät och blank ytaDen är tillverkad av ftalat- och latexfritt mjukt vinylgummi, som är behagligt mot hudenHela härligheten är 30 cm lång. Av dessa kan 28 cm användas för anal eller vaginal penetration. Diametern är 6 – 6,5 cm och vikten är nästan 1 kg.

210th

Vriden Ståldildo

Vriden Ståldildo
Visa bäst pris

Kan användas både vaginalt och analt och är perfekt för g och p-punktsstimulering Perfekt för onani eller att användning tillsammans med din partner Kan både värmas och kylas för extra effekt Har bra vikt som intensifierar känslan Är vattentät och gjord av rostfritt och nickelfritt stål

210th

Mystim Big Bend It elektro analdildo

Mystim Big Bend It elektro analdildo
Visa bäst pris

Längd: 18 cm, 22 cm full längd. Diameter: 1,5 till 4,4 cm Material: silikon av hög kvalitet Anslutning: 2 mm till honkontakt Kan användas med: Mystim Ren Vibes Electro sex instrument och Mystim Tension Lover Digital Electro Sex instrument

210th

Latextrosor med dildo

Latextrosor med dildo
Visa bäst pris

Dildon liknar och känns som en riktig penis Kan användas vaginalt, analt eller för att stimulera andra erogena zoner 16 cm lång och har en diameter på 4 cm Lämplig för både heterosexuella och homosexuella Rengör trosorna och dildon med lite tvål och vatten efter varje användning

210th

KING COCK 23 CM COCK REALISTISK DILDO Ljus hudfärg

KING COCK 23 CM COCK REALISTISK DILDO Ljus hudfärg
Visa bäst pris

Ekstremt realistisk dildo med store, tydelige blodårer og detaljeret penishoved. Kan fikseres vha. Sugekop i bunden eller monteres i en sele og dermed bruges som strap-on. Perfekt til både selvforkælelse og parret, der er klar til en ny udfordring. Phtalat- og latexfrit materiale tager hensyn til dig og din følsomme hud.

210th

LELO Iris ? Dildo Vibrator Lyseblå

LELO IrisDildo Vibrator Lyseblå
Visa bäst pris

Fyldig dildo vibrator med et bladlignende mønster i overfladen. Let krum form, ideel til G-punkts stimulation. Med to indbyggede motorer, 5 vibrations-mønstre og 8 styrker. Længde: 22 cm. Diameter: 4,2 cm. Vægt: 170g. Materiale: ABS, silikone.

Lämna en kommentar