Rekommenderade Dildos

Belladot

Ebba Stor Dildo

Belladot Ebba Stor Dildo (röd)
Visa bäst pris

Tre-stegsvibrator med vågig form och silkeslen yta för ökad njutning.

You2Toys

Pascha

Pascha
Visa bäst pris

Härligt knubbig, naturtrogen stav för lite rejälare njutning.

Toy Joy

Prince Charming Realistisk Dildo (15 cm)

Prince Charming: Realistisk Dildo 15 cm
Visa bäst pris

Kraftig och verklighetstrogen dildo som fyller dig ordentligt och skönt.

Fler bra dildos

You2Toys

Gold Vibrator

Gold Vibrator
Visa bäst pris

Guldfärgad lekkamrat i lyxigt utseende. Härligt glidvänligt.

Marc Dorcel

Marc Dorcel Real Vibration

Marc Dorcel: Real Vibration Medium svart & guld
Visa bäst pris

Stilren vibrator med en semi-realistisk design och sköna vibrationer.

Fun Factory

Fun Factory Shake Bouncer Dildo (röd)

Fun Factory: Bouncer Shake Stub Dildo röd
Visa bäst pris

Skön dildo med tre interna bollar som skapar extra stimulering.

Pipedream

Pipedream Icicles No 21

Rocks-Off: Dr Rocco's Pleasure Emporium The Cox's Cog
Visa bäst pris

Handblåst glasstav elegant utsmyckad med en vacker blomma.

Fun Factory

Big Boss G5 Black Line

Visa bäst pris

Stor, kraftfull vibrator. En vibrator med imponerande storlek som garanterat fyller upp dig. Denna är för dig som aldrig blir helt tillfredsställd. Big Boss, precis som namnet avslöjar, är en stor och bossig dildo.

Skaftet på denna dildo är lika tjockt som toppen vilket gör att den fyller upp på ett härligt sätt. En lätt böj upptill gör penetrationen så lätt som möjligt och kommer även förenkla stimuleringen av din G-punkt.

Den är tillverkad av medicinskt silikon, vilket gör att den ger dig den allra bästa känslan när den vidrör din hud och dina mest känsliga områden.

25% starkare motor än deras tidigare versioner. Trots detta är den förvånansvärt tyst. Den har sex olika hastigheter och sex olika vibrationsmöster. Handtaget är utformat som en ring för bästa möjliga grepp.

Cloneboy

Hudfärgad Dildo Penisavgjutning

Cloneboy: Hudfärgad Dildo Penisavgjutning
Visa bäst pris

Gjut av din penis och ge bort som gåva till din partner.

Toy Joy

Toy Joy Get Real (23 cm)

Toy Joy: Get Real 23 cm
Visa bäst pris

23 cm lång och realistisk dildo för en verklighetstrogen upplevelse.

Olika typer av dildos

Om du inte visste det ännu så finns det många olika typer av dildos. När du shoppar efter rätt dildo, så bör du ta hänsyn till dina personliga preferenser. Olika faktorer som struktur, storlek, form, stil och färg beror ju alla på just din unika preferens och smak. Om detta är din första dildo, så ta hänsyn först och främst till dig själv och ta hjälp av följande riktlinjer.

Realistisk dildo eller inte?

Detta är verkligen en smaksak. Vill du fantisera när du njuter själv så kan en realistisk dildo vara bra och ett trevligt sällskap medans en orealistisk kan vara mer lämplig under en parlek. Vissa vill helt enkelt att deras dildos ser ut och känns som verkliga medan andra föredrar att den har en annan design.

Om du vill prova en realistisk dildo så kolla in våra realistiska dildos här.

Om du vill prova en slät och orealistisk dildo så kan du se våra orealistiska dildos här.

Vilket material ska jag välja?

Dildos är gjorda av många olika material, såsom plast, silikon, gummi, trä, metall eller till och med glas. Dessa material har alla sina unika egenskaper i form av känsla, touch, temperatur och utseende. Det är viktigt att välja rätt material, eftersom detta ger dig de bästa sensationerna för alla dina erogena zoner.

Dildos gjorda av gummi eller plast är vanligtvis de mest prisvärda. Tyvärr så är de ganska porösa, så det är bäst att använda en kondom om du delar dem med en partner. Många föredrar gummi, eftersom dildos av gummi kan kännas väldigt mjuka och därför även realistiska. Andra föredrar icke porösa, hårdare material så som silikon eller stålfritt stål, eftersom dessa varar längre och är lättare att bry sig om än porösa. Dildos gjorda av silikon är faktiskt de mest populära typerna på grund av deras flexibilitet och hållbarhet. För att rengöra silikondildos, sterilisera dem i kokande vatten i några minuter eller tvätta dem direkt i diskmaskinen.

Om du letar efter en hård dildo så får du en annan sensation och bör då leta efter en glasdildo, metall eller rostfritt stål. De hårda dildosarna är också bäst för att experimentera med olika temperaturer. Värm eller kyl ner dem innan din lek för variation. Du kan lägga dem i frysen eller ha dem under varmt vatten.

Hur väljer jag rätt dildostorlek?

Storleken på din dildo är också en av de viktigaste faktorerna du måste tänka på när du köper. Du kan alltid prova dig fram med olika storlekar genom att köpa ett par olika, men om du vill få till det rätt direkt från början så kanske du kan fundera på vad du haft inuti tidigare och vad som då känts bäst. Du kan också försöka använda dina fingrar eller andra saker som frukt eller grönsaker får att få hum om vad rätt storlek kan vara för just dig.

Om du även vill använda din dildo som en strap ons

Välj en dildo med bred bas eller med kulor om du ska ha den i en strap-on, då dessa normalt fungerar bäst med en strap-on. Inte alla typer av dildos kan användas i strap-ons. Om du vill prova en på en strap-on, är det bäst att välja en lång så att den inte glida ut lika lätt. Vi rekommenderar att prova en med räfflad huvud, så att bäraren kan känna djup och undvika glidning. När du använder en strap-on dildo med en partner, så är en bra tumregel att mottagaren för välja storleken och bäraren får välja utseendet.

Se alla våra strap-ons här

Dildo med vibrationer

Långt ifrån alla dildos vibrera. Vissa gör det, andra inte. Det finns dock sätt att addera vibrationer till din dildo som inte har det inbyggt. När du gör det, frågar först dig själv vem som kommer ta emot vibrationerna och vart de vill ta emot det. Vill du ta emot vibrationer externt så rekommenderar vi en strap-on vibrator, som Kan bäras under selen. Det finns faktiskt många stap-ons som har hemliga fickor, så vibratorer kan placeras vid dildons bas. Du kan även använda vibrerande penisringar med icke-vibrerande dildos och de kan faktiskt även användas med vibrerande dildos för att göra upplevelsen ännu bättre.

Vinkel

Användare som vill stimulera sina G-fläckar eller P-fläckar bör titta på typer med uppåtriktade axlar. Dessa leksaker inkluderar Noded Back Boring, Romantic Paradise och G-Spot Dolphin till exempel.

Dildos för två

Vissa människor föredrar att uppleva att ta emot tillsammans. Dubbeldildos är perfekta för dessa människor som gillar könsspel och vill känna sig mer kopplade till sina partners.

Ytterligare en kort guide

Mjuk. Mjuka dildos är vanligtvis standardvalet. Om du vill ha en långvarig och högkvalitativ silikonleksak.

Hård. De som vill ha en känsla av fullhet borde prova en dildo av glas, medan de som älskar att stimulera sina G-fläckar och P-punkter borde prova en i rostfritt stål.

Liten. Om du är den typ som inte föredrar en stor storlek, kan du välja mellan kort och smal, medellängd och smal och kort men bred.

G-Spot. De som letar efter G-spot stimulering borde prova dildos med krökta toppar.

Anal. Anala nybörjare ska försöka mindre eller de som är smala men ger ett vibrerande alternativ.

Oavsett vad du väljer, har vi en rad produkter som säkert matchar din personliga njutnings smak. Börja shoppa till dig en fantastisk orgasm. Glöm inte att dessa leksaker alltid blir mer bekväma med några matchande glidmedel och rätt sällskap. Kom också ihåg att rengöra dem ordentligt vid behov.

Alla dildos

LELO

Elise 2

LELO: Elise 2 rosa
Visa bäst pris

Något dyr, men förföriskt vackert designad vibratordildo, som levererar något så unikt som en nästan ljudlös njutning. Finns i färgerna Rosa, Lila och Svart som alla är vackra.

Två kraftfulla motorer som levererar åtta lekfulla vibrationsmönster. Silkeslen yta av kroppsvänlig silikon. Vibratorn är uppladdningsbar, vilket vi alltid uppskattar.

Detta är en riktig testvinnare och presterar alltid bra i alla tester. Tyvärr så är något som många tester ignorerar just priset. Den kostar väl över 1000 kr. Men vill du unna dig det bästa så är den helt klart värd det. Den har faktiskt något utöver och bättre än andra vibratorer, den är utrustad med inte bara en motor utan två, en i botten och en i toppen.

LELO

LELO Isla Designer Dildo

LELO Isla (lila)
Visa bäst pris

Magnifikt utformad medelstor vibrator som ger dig njutning.

Pipedream

Pipedream Slim Dillio 7 inch (lila)

Pipedream: Dillio 7 inch Slim lila
Visa bäst pris

Realistisk och kvalitativ dildo med perfekt böj för stimulering av g-punkt.

Belladot

Belladot Sofia Vibrerande Dildo

Belladot Sofia Vibrerande Dildo (rosa)
Visa bäst pris

Belladot Sofia är en mjuk och böjbar dildo med matt och silkeslen yta.

SevenCreations

King Kong

King Kong
Visa bäst pris

Enorm vibrerande XXL-dildo på 35 cm och 6,5 i diameter.

Toy Joy

Diamond Black G-Sense

Diamond Black G-Sense
Visa bäst pris

G-punktsstav som är vinklad i toppen för att komma åt.

Doc Johnson

Wonderland The Mystical Mushroom

Wonderland The Mystical Mushroom
Visa bäst pris

Den magiska svampen kommer stimulera din klitoris.

OVO

OVO F8

Cobeco: Intimate Skin Light
Visa bäst pris

Läcker massagestav, svart, silkeslen och med gulddetaljer

ZINI

Roae

Zini: Roae lila/svart
Visa bäst pris

Sensuellt vacker vibrator/dildo med en perfekt form. Den har dubbla motorer och mycket skön stimulering. Med en unik form som följer kroppens naturliga anatomi kommer den snabbt bli din favorit.

Vibratorn är tillverkad av otroligt skönt silikone vilket gör upplevelsen otroligt härlig. Skaftet är perfekt format och når din G-punkt på ett bra sätt som vi gillar.

Med dubbla motorer, en i toppen och en längre ned, kommer de 15 olika pulserande lägena tillsammans med 5 olika nivåer för intensitet att fördelas jämnt och skönt längs med hela vibratorn.

Doc Johnson

Bam Huge Realistic Cock

Doc Johnson: Bam Huge Realistic Cock
Visa bäst pris

Porrstjärnans penis är 34 cm lång och väger 1,4 kilo.

Heat

Heat Blaze 9X Self-Heating Silicone Vibrator

Heat: Blaze 9X Self-Heating Silicone Vibrator
Visa bäst pris

Sexig vibrator som vibrerar, pulserar och kan värmas till kroppstemperatur.

Fun Factory

SLIMVibe Jazzie MiniVibrator

Fun Factory: Jazzie SmartVIBE Minivibrator svart
Visa bäst pris

Sexig vibrator i en slimmad design med vågig form som stimulerar dig skönt.

SevenCreations

Ladyfinger Vibrator (silver)

Ladyfinger Vibrator (silver)
Visa bäst pris

Glänsande liten vibrator med avsmalnande topp och räfflad underdel.

Toyz4Lovers

Real Rapture Sky Emtion 10″

Womanizer Premium (röd)
Visa bäst pris

En riktigt bamse-dildo för kvinnor som bara nöjer sig med det största

Tom of Finland

Tom of Finland Pekka’s Cock

Tom of Finland: Pekka's Cock
Visa bäst pris

Stor och realistisk dildo med en unik och konstnärlig design.

OVO

OVO F8 (lila/vit)

OVO: F8 Vibrator vit/lila
Visa bäst pris

Elegant vibrator med en stimulerande design och sköna vibrationer.

OVO

OVO F10 (vit/krom)

Secura: Nature Feeling Kondomer 50-pack
Visa bäst pris

Elegant och vacker massagestav med fem kraftfulla vibrationsprogram.

SevenCreations

Double Mini

Double Mini
Visa bäst pris

Double Mini är en liten dubbeldildo i läcker lila färg.

Je Joue

Classic Bullet

Je Joue Uppladdningsbar Classic Bullet Vibrator
Visa bäst pris

Detta är en extremt lyxig bulletvibrator. När du lyfter av askens lock kommer du se Je Joue Classic Bullet i asken. Vibratorn ser mycket inbjudande ut. Till vibratorn medföljer en USB-kabel för att ladda den, en manual och en lustig liten gummiögla som vi återkommer till senare. Förpackningen är verkligen utsökt på alla sätt. Hela upplevelsen att packa upp den här underbara lilla vibratorn är full med förväntan och en stark känsla av lyx. Smakfullt och stilrent.

En bulletvibrator är definitivt något som varje kvinna bör äga. De är diskreta i sitt utförande och enkla att använda. De har samtidigt många användningsområden och är mycket sköna. Dessutom är de ofta inte speciellt dyra, så du får garanterat mycket njutning för pengarna.

Intensiva orgasmer och kompakt njutning med denna läckra bulletvibratorn Classic från Je Joue. Om du är på jakt efter en liten men kraftig klitorisvibrator så är denna helt rätt för dig! Den har silkeslent silikon och döljer en effektiv bulletvibrator.

Som en bonus får du en silikonhållare till 2 fingrar så att vibratorn enkelt kan monteras i handen. Fäst den runt två fingrar och starta dess sköna vibrationer för att stimulera klitoris och andra erogena zoner. För dig som älskar att stimuleras med ett finger kommer den garanterat göra underverk. Ta din njutning till nästa nivå med riktigt sköna vibrationer.

Denna stilrena minivibrator har en silkeslen yta av silikon och erbjuder kraftfulla vibrationer som levereras med precision. Vibratorn är uppladdningsbar och vattentät och har en full längd på 9,5 cm. USB-laddare ingår. Classic Bullet har hela 7 olika vibrationsmönster och 5 hastigheter med över 30 stimuleringskombinationer som garanterat kommer ge dig optimal njutning varje gång. , Upplev allt från försiktiga pirr till djupa vibrationer. 100% vattentät så upplev gärna dess vibrationer även under vattenytan. Den diskreta storleken gör den lätt att ha med sig i väskan så att du alltid har njutningen nära till hands.

Salmiak

Salmiak
Visa bäst pris

Salmiak är en klassisk rak massagestav med mycket kraftfulla vibrationer. Den är tillverkad av hård ABS-plast i svart färg med sammetslen yta. Vibratorn är av steglös vibration och går således att få i lugna och starka vibrationer. Den är dessutom helt vattentät vilket gör den lämpad att använda i både dusch och bad. Om du lätt blir öm i underlivet eller vill hålla på länge kan vi varmt rekommendera denna vibrator. Hårdplasten och den släta ytan minskar friktionerna.

Deluxe Ballgag med dildo

Deluxe Ballgag med dildo

Deluxe Ballgag med dildo
Visa bäst pris

Denna deluxe-ballgag har en realistisk munboll på ena sidan av läderfästet och en svart realistik dildo på den andra. Läderselen omger din partners huvud och kan även låsas med lås och nycklar som medföljer. Ögonmask på köpet! Gjord i Läder, ABS och PVC-plast.

Toy Joy

Toy Joy Get Real (10 inch)

Toy Joy: Get Real 10 tum
Visa bäst pris

Stor och kraftfull dildo med otroligt realistiska karaktärsdrag.

Nasstoys

Nasstoys Natural Realskin Hot Cock #2

Nasstoys: Natural Realskin Hot Cock 2-Flesh
Visa bäst pris

Realistisk dildo med 12 vibrationslägen och värmefunktion.

Bad Kitty

Bad Kitty Double Dong (svart)

Bad Kitty: Double Dong svart
Visa bäst pris

Skön dubbeldildo med realistiska former. Möt din partner på mitten.

Fun Factory

Fun Factory Tiger G5 (violet)

Fun Factory: Tiger G5 DeluxeVIBE lila
Visa bäst pris

En stor vibrator med sköna räfflor och hela 12 vibrationsprogram.

California Exotic

California Exotic Inspire Silicone Dilator Set

California Exotic: Inspire Silicone Dilator Set 5-pack
Visa bäst pris

Fem dilatorer som hjälper dig få starkare knipmuskler än tidigare.

You2Toys

Giant Lover (lila)

Giant Lover (lila)
Visa bäst pris

Upplev enorma lustkänslor när du fylls av den 32 cm långa jättevibratorn.

Doc Johnson

Dubbeldildo Raging Hard

Dubbeldildo Raging Hard
Visa bäst pris

En härligt ådrig dubbeldildo för dubbelt nöje.

Fun Factory

Fun Factory ShareVibe Strap-on Vibrator (rosa)

Fun Factory: ShareVibe Strap-On Vibrator rosa
Visa bäst pris

Innovativ och vibrerande strap-on som stimulerar både dig och din partner.

Perfect Fit Brand

Perfect Fit Real Boy Kit Light

Perfect Fit: Real Boy Double Toy Kit
Visa bäst pris

Kitet du kan använda på fyra olika sätt, antingen för solosex eller med din partner.

LELO

LELO Elise II (rosa)

LELO: Elise 2 rosa
Visa bäst pris

Elise II har två integrerade vibratorer och 100% mer kraft än föregångaren.

Fairy

Fairy Handy Wand

Fairy: Handy Wand
Visa bäst pris

Staven som kommer frigöra dina knutor samt ge dig fantastiska orgasmer.

LELO

LELO Iris (lila)

LELO Iris (lila)
Visa bäst pris

Ergonomiskt utformad med distinkt formade blomblad.

California Exotic

Butterfly Kiss Platinum Edition

Butterfly Kiss Platinum Edition
Visa bäst pris

G-punktsvibrator med tre vibrationsstyrkor.

Laid

D.1 Designdildo

Laid D.1 Designdildo av Silikon -TESTVINNARE
Visa bäst pris

Böjd silikondildo med tydliga linjer och asymmetrisk form för g-punktsstimulering.

Dildon är tillverkad av mediciniskt silikon. Den är något utöver det vanliga och kommer stimulera din g-punkt på ett helt nytt sätt.

Elegance Glass Dildo

Elegance Glass Dildo
Visa bäst pris

En exklusiv glas-dildo med två användbara ändar. Den ena änden är utformad för stimulans av g-punkten och den andra lämpar sig för både vaginal och anal penetrering. Utmärkt att kyla ner i frysen eller värma upp i ett vattenbad för en mer erotiskt upplevelse. En stilren dildo som tillsammans med glidmedel får en otroligt bra glidegenskap. Information Sexleksaker som är tillverkade i glas håller högre kvalité. Produkten är allergivänligt, hygieniskt och icke poröst.

Toy Joy

Toy Joy Get Real (7 inch)

Toy Joy: Get Real 7 tum
Visa bäst pris

Realistisk dildo med en naturlig böj som låter dig stimuleras med precision.

Fun Factory

Fun Factory Big Boss G5 (hudfärgad)

Fun Factory: Big Boss G5 DeluxeVIBE hudfärgad
Visa bäst pris

Kraftfull vibrator med imponerande storlek som garanterat fyller upp dig.

Fleshlight

Fleshlight Mr Limpy (xtra small)

Fleshlight Mr Limpy (xtra small)
Visa bäst pris

Slapp penis, den perfekta stämningshöjaren på festen.

Doc Johnson

Black Dick Rambone Cock

Doc Johnson: Dick Rambone Cock 43 cm
Visa bäst pris

Denna svarta XXL-dildon kommer fylla dig ordentligt.

OhMiBod

OhMiBod Club Vibe

Pjur Woman: After You Shave Anti-irritation Spray
Visa bäst pris

Klitorisvibrator med trosor. Club Vibe vibrerar underbart i takt med musik.

You2Toys

You2Toys Cumshot Vibrator

You2Toys Cumshot Vibrator
Visa bäst pris

Realistisk vibrator som sprutar skönt när det önskas.

Toy Joy

Toy Joy Magnus Opus Thruster

Toy Joy: Magnum Opus Thruster
Visa bäst pris

Stimulator som vibrerar, pulserar och penetrerar dig till orgasm.

Pipedream

Pipedream King Cock Squirting Cock with Balls (18 cm)

Pipedream: King Cock Squirting Cock with Balls 9 tum mörk
Visa bäst pris

Realistisk dildo som sprutar spermaliknande vätska på begäran.

Fun Factory

Fun Factory Share Dubbel Dildo (rosa)

Fun Factory Share Dubbel Dildo (rosa)
Visa bäst pris

Innovativ dubbeldildo som tillfredsställer lesbiska och heterosexuella par.

We-Vibe

We-Vibe Nova

We-Vibe: Nova
Visa bäst pris

Unik rabbit som är designad för att ge din klitoris stimulering hela tiden.

You2Toys

European Lover

European Lover
Visa bäst pris

European Lover har härligt stort ollon, härliga ådror och är extremt böjlig.

LELO

LELO Tiani lll (lila)

LELO Tiani lll (lila)
Visa bäst pris

Lyxvibrator på hög nivå som ger er båda njutning under samlaget.

Pipedream

Pipedream King Cock Vibrating Stiffy (10 inch)

Pipedream: King Cock Vibrating Stiffy 10 tum ljus
Visa bäst pris

Realistisk, gigantisk och detaljerad vibrator med flera vibrationslägen.

Fun Factory

Fun Factory Tiger G5 Black Line (svart)

Fun Factory: Tiger G5 DeluxeVIBE Black Line
Visa bäst pris

En stor vibrator med sköna räfflor och hela 12 vibrationsprogram.

Fun Factory

Fun Factory Gigolino Massager (orange)

Fun Factory Gigolino Massager (orange)
Visa bäst pris

Dildo av medicinskt silikon, utformad för att stimulera din G-punkt.

Pipedream

Pipedream King Cock Strap-on Harness with Cock (175 cm)

Pipedream: King Cock Strap-on Harness with 6 Inch Cock
Visa bäst pris

Realistisk och handgjord dildo med sugkopp och kvalitativ Strap-On sele.

Nanma

Nanma Elastic Enigma Glitter Jelly Vibe

Nanma: Elastic Enigma Glitter Jelly Vibe
Visa bäst pris

En riktig bjässe för dig som alltid drömt om en välhängd man.

SevenCreations

Beaver Remote Control

Beaver Remote Control
Visa bäst pris

Njut av stimulering av vagina, klitoris och anus samtidigt!

Pipedream

Pipedream King Cock Dual Density Cock with Balls (23 cm)

Pipedream: King Cock Dual Density Cock with Balls 9 tum
Visa bäst pris

Realistisk dildo. Mjuk på ytan och hård inuti för skönast möjliga upplevelse.

Fun Factory

Fun Factory Share Dubbel Dildo (violet)

Fun Factory: Share CoupleTOY Dubbeldildo lila
Visa bäst pris

Innovativ dubbeldildo som tillfredsställer lesbiska och heterosexuella par.

Fleshlight

Fleshlight Mr Limpy (small)

Love in the Pocket: Love Bombs Jade Maturbator for Men
Visa bäst pris

Mr Limpys användningsområden är obegränsade

California Exotic

California Exotic XXL Massager Power + (lila)

California Exotic: XXL Massager Power+ lila
Visa bäst pris

Extra stor vibrator med kraftfulla vibrationer som gör upplevelsen intensiv.

Toy Joy

Toy Joy Get Real Vibrating (205 cm)

Toy Joy Get Real Vibrating (205 cm)
Visa bäst pris

En verklighetstrogen dildo med kraftfulla vibrationer och sugkopp.

Doc Johnson

Doc Johnson Dual Density Ultraskyn Colors Set

Doc Johnson: Dual Density Ultraskyn Colors Set Vac-U-Lock
Visa bäst pris

Komplett strap-on-set med tre dildos, bekväm sele och andra tillbehör.

Pipedream

Pipedream King Cock Dual Density Cock Balls (19 cm)

Pipedream: King Cock Dual Density Cock Balls 7.5 tum
Visa bäst pris

Realistisk dildo. Mjuk på ytan och hård inuti för skönast möjliga upplevelse.

Fun Factory

Fun Factory SLIMVibe Jam MiniVibrator (rosa)

Fun Factory: Jam SmartVIBE Minivibrator rosa
Visa bäst pris

Lekfull minivibrator med räfflor som skönt stimulerar din G-punkt.

You2Toys

Diamond Deluxe

Diamond Deluxe
Visa bäst pris

Vattentät lustgivare sammetslent överdrag i lyx-look.

SevenCreations

SevenCreations So Real Realistic Dong & Balls (15 cm)

SevenCreations: So Real Dong & Balls 15 cm
Visa bäst pris

Realistisk dildo med en perfekt storlek för en något mildare penetrering.

Fun Factory

Fun Factory Bi Stronic Fusion Pulsator (röd)

Fun Factory Bi Stronic Fusion Pulsator (röd)
Visa bäst pris

Uppladdningsbar pulsator med innovativ vibrationsteknik och exklusiv design.

Glasdildo Djävulens Tunga

Glasdildo Djävulens Tunga
Visa bäst pris

De galna djupa vecken på Djävulens Tungas baksida masserar dina vaginala väggar och

OVO

OVO F4 (vit)

Secura: Black Pearl Kondomer 100-pack
Visa bäst pris

Designad massagestav med fem olika vibrationsmönster.

Vibe Therapy

Vibe Therapy Elation

Tenga Easy Beat Egg 6 Colors Package (6-pack)
Visa bäst pris

En riktigt snygg och stilren dildo från Vibe Therapy.

Swan

Swan The Kissing Swan

Swan: The Kissing Swan
Visa bäst pris

Fulländad vibrator med vibrationer för klitoris och rotationer för g-punkt.

You2Toys

Soft Wave Vibrator (blå)

Soft Wave Vibrator (blå)
Visa bäst pris

Vattentät vibrator med en skön känsla för din njutning.

NMC

The Proposition

The Proposition
Visa bäst pris

The Proposition stimulerar dig näst intill överallt!

Doxy

Doxy Massager (lila)

All Black: Butt Plug 12 cm
Visa bäst pris

Förbered dig för din livs bästa orgasm med denna vibrator.

Iconbrands

Cockzilla (43 cm)

Iconbrands: Cockzilla 43 cm
Visa bäst pris

En gigantisk dildo med realistisk design och med en längd på hela 43 cm.

Fun Factory

Fun Factory Stronic Drei Massager (turkos)

Fun Factory Stronic Drei Massager (turkos)
Visa bäst pris

Komplex stimulator med räfflad yta, kurvad topp och pulserande egenskaper.

Fun Factory

Fun Factory SLIMVibe Joupie MiniVibrator (röd)

Fun Factory: Joupie SmartVIBE Minivibrator röd
Visa bäst pris

Stilren minivibrator som stimulerar din G-punkt och är helt vattentät.

OVO

OVO F7 (vit/violett)

Orion Fetish Collection: Head Mask
Visa bäst pris

Massagestav med härliga vibrationer som är lätt böjd.

Doc Johnson

John Holmes XXXXL-dildo

John Holmes XXXXL-dildo
Visa bäst pris

Kopia av legenden och John Holmes enorma penis.

Nanma

Nanma Huge Zone The Extra Larger Dong

Nanma: Huge Zone Extra Large Dong
Visa bäst pris

Realistisk och extra tjock dildo för dig som eftersöker maximal fyllighet.

You2Toys

You2Toys 2=1 Dubbeldildo

You2Toys 2=1 Dubbeldildo
Visa bäst pris

Två dildos som kan kopplas samman till en läcker dubbeldildo.

Toy Joy

Toy Joy Prince of Namibia (20 cm)

Toy Joy Prince of Namibia (20 cm)
Visa bäst pris

En realistisk och kraftfull dildo med pulserande ådror och lent ollon.

LELO

LELO Soraya (lila)

LELO Soraya (lila)
Visa bäst pris

Soraya är världens vackraste dubbelverkande vibrator.

You2Toys

Pearl Delight Bunny

Pearl Delight Bunny
Visa bäst pris

Vacker rosa rabbit med roterande skaft och vita pärlor.

Toy Joy

Toy Joy Get Real 11 inch (svart)

Toy Joy: Get Real 11 tum svart
Visa bäst pris

Enorm och kraftfull dildo med otroligt realistiska karaktärsdrag.

Fun Factory

Fun Factory Stronic Eins Massager (lila)

Fun Factory: Stronic Eins Pulsator lila
Visa bäst pris

Innovativ leksak som istället för att vibrera ger pulserande rörelser.

Fun Factory

Fun Factory Lady Bi (violet)

Fun Factory Lady Bi (violet)
Visa bäst pris

Avancerad vibrator som stimulerar klitoris, G-punkt och A-punkt.

NSNovelties

NSNovelties Colours Pleasures Thick Dildo (rosa)

NSNovelties: Colours Pleasures Thick 5 Inch rosa
Visa bäst pris

Bastant och realistisk dildo med pulserande ådror och i en explosiv rosa.

Vibe Therapy

Vibe Therapy Meridian

Vibe Therapy Meridian
Visa bäst pris

Kvalitetsvibrator från Vibe Therapy med 7 njutningsprogram. Helt vattentät!

Tom of Finland

Tom of Finland Black Magic

Tom of Finland: Black Magic
Visa bäst pris

Stor, svart dildo med mycket detaljer som stimulerar skönt. Sugkopp nedtill.

Toy Joy

Toy Joy Get Real 8 inch (svart)

Toy Joy: Get Real 8 tum svart
Visa bäst pris

Realistisk dildo med en naturlig böj som låter dig stimuleras med precision.

You2Toys

You2Toys Triple Vibe

You2Toys: Triple Vibe 3 in 1 Vibrator
Visa bäst pris

Lekfull vibrator som stimulerar G-punkt, klitoris och anal samtidigt.